≫ 

Partizan hteo vezistu Viljareala, ali cena je paprena!

Žuta podmornica ne računa na Ndiajea, ali se čak i pozajmica papreno plaća i crno-beli su odmah ispali iz konkurencije

  • 5

Mnogo igrača je u proteklom periodu prošlo kroz ruke skauting službe Partizana i trenera Save Miloševića, čija reč je i poslednja prilikom angažovanja pojačanja. Jedan od onih koji se odmah svideo crno-belima je fudbaler španskog Viljareala - Alfred Ndiaje (29), koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Malagi. Ideja je bila sjajna, ali ipak nedostižna za srpskog osvajača Kupa....

Radi se o reprezentativcu Senegala (u mlađim selekcijama igrao za Francusku), koji igra na poziciji zadnjeg veznog i ima zavidno internacionalno iskustvo u Francuskoj (Nansi), Turskoj (Bursaspor), Engleskoj (Sanderlend, Hal, Vulverhepton) i Španiji (Betis, Viljareal, Malaga) i koji se idealno uklapao i viziju struke za narednu sezonu.

Kako se od 2016, kada je stigao u Viljareal, nije snašao u redovima “Žute podmornice”, Ndiaje je prvo prosleđen u Englesku, a zatim i u pomenutu Malagu, gde je proveo proteklu sezonu.

Partizan je pokušao da se umeša u priču, s obzirom na činjenicu da Viljareal ni u narednoj sezoni ne računa na vezistu, ali kako Ndiaje ima važeću ugovor do juna 2021. godine, čak i pozajmica se papreno plaća, te su crno-beli odmah ispali iz konkurencije.

- Bio je interesantan svakako, ali teška priča za nas jer je suviše skup - bio je komentar direktora Partizana Miloša Vazure na "pokušaj" da se dođe do Ndiajea.

Pisali smo već, klub iz Humske će u letnjem prelaznom roku pozicije u veznom redu i napadu pokušati da ojača strancima, ali će rešenja morati da budu daleko jeftinija od pomenutog Alfreda Ndiajea...

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    18. jun 2019 | 13:14

    Navikli da dovode igrace za"krompir",hoce igraca iz viljareala i jos im skup,ostavke"bando nesposobna".

  • Tadija

    18. jun 2019 | 13:11

    Komsije pozajmice tražite u komšiluku... npr u Crnoj Gori! ! !

  • K

    18. jun 2019 | 13:44

    Terzo reaguj i u par koraka ga dovedi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA