Poznati svi rivali Partizana na pripremama: I Zvijezda testira crno-bele!

Crno-beli će u prvoj odigrati dva, a u drugoj fazi rada u Sloveniji još četiri kontrolne utakmice

  • 0
Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Partizan je konačno zaokružio spisak protivnika u dve faze letnjih priprema, u kojima će izabranici Save Miloševića imati ukupno šest provera – dve u prvoj i četiri u drugoj fazi rada. Dva poslednja imena koja su dopisana su Zvijezda 09 iz Ugljevika i NK Rogaška Slatina iz Slovenije.

Tokom boravka na Zlatiboru, gde ekspedicija crno-belih putuje 21. juna, biće odigran jedan kontrolni meč i to 25. juna protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice, na stadionu Slobode u Užicu.

Po povratku u Beograd (27. jun), igrači će predahnuti u prestonici tri dana, a zatim 30. juna putuju u Ugljevik, u Republici Srpskoj, gde će im domaćin biti Zvijezda 09, član Premijer Lige Bosne i Hercegovine.

Prvi rival crno-belih u drugoj priprema, u mariborskom Pohorju (od 2. do 14. jula), biće očekivano i najlakši. Kao što već rekosmo, osvajač Kupa Srbije će 3. jula odmeriti snage sa slovenačkim drugoligašem NK Rogaška Slatina.

U drugom terminu 6. jula Partizan će gostovati drugolpasiranom timu u Sloveniji – Olimpiji. Taj meč će verovatno biti posebno interesantan, jer će ljubljanskoj ekipi to biti generalna proba za početak nove takmičarske sezone.

Duel će biti odigran u “Stožicama”, uz direktan TV prenos, a ekspedicija Partizana će na utakmicu u Ljubljanu putovati dan ranije, dakle 5. jula, kako bi spremno dočekala odmeravanje snaga sa “zelenima”.

Ništa manje atraktivan rival čeka crno-bele i u trećoj proveri tokom boravka u Sloveniji, a to je francuski Bordo. Kontrolni duel sa “žirondincima” je zakazan za 10. jul i igraće se u Austriji. Tačnije, u Klagenfurtu, koji je otprilike na pola puta od baza za pripreme kluba iz Humske i tima iz Lig 1.

Dan pred povratak u Beograd – 13.jula, Partizan će odigrati i poslednji meč u drugoj fazi priprema i to protiv mađarskog Pakšija, osmoplasiranog tima u šampionatu pomenute zemlje.

RIVALI PARTIZANA NA LETNJIM PRIPREMAMA

25. jun - Budućnost (Crna Gora)

30. jun – Zvijezda 09 (Republika Srpska)

3. jul – NK Rogaška Slatina (Slovenija)

6. jul – Olimpija (Slovenija)

10. jul – Bordo (Francuska)

13. jul – Pakši (Mađarska)

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA