Rumuni upropastili Hrvate: Slali ih "po burek", Hadžijev sin dao sjajan gol (VIDEO)

Balkanski derbi pripao je našim istočnim komšijama

  • 11

Fudbaleri Rumunije savladali su Hrvatsku sa 3:1 na startu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine. Junak utakmice bio je George Puškaš.

On je prvo u 11. minutu postigao pogodak sa bele tačke, da bi tri minuta kasnije posle njegove asistencije, sin legendarnog Georgea Hadžija, Janis, postigao sjajan gol glavom i matirao "Kockaste" po drugi put.

Vlašić je u 18. minutu smanjio na 2:1 i vratio nadu Hrvatima, ali je sve rešeno u drugom poluvremenu, kada je Tudor Baluta postigao gol za 3:1.

I to kakav. Ukrao je loptu jednom defanzivcu Hrvatske, zatim drugog "provozao" sjajnim driblingom i zakucao loptu iza leđa golmana Josipa Posaveca.

To nije bilo sve, Rumuni su u poslednjim sekundama meča došli i do četvrtog gola, kada je Adrian Petre, koji je ušao u igru nekoliko minuta ranije, odlično reagovao na centaršut sa desne strane i postavio konačan rezultat.

Rumuni posle ovog meča imaju tri boda na tabeli Grupe C, a u narednom meču grupe igraju Francuska i Engleska, čiji je meč na programu od 21.00.

Pogledajte i sve golove sa utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    18. jun 2019 | 21:07

    Bolje bi bilo da se mi bavimo nasim problemima nego da guramo nos tamo gde nam nije mesto!

  • sremac

    18. jun 2019 | 20:57

    a po cega su orlovi isli austrijancima

  • Brana

    18. jun 2019 | 20:52

    Al zato nas nisu nigde slali...samo po jogurt...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA