Dete Partizana je adut Suduve: Zvezda je najteži rival, ali se ne plašimo, ovo je naša prednost!

Crnogorski vezista Jovan Čađenović ističe da je u fudbalu sve moguće

  • 1
Jovan Čađenović, Ognjen Ožegović, FK Partizan, FK Borac Čačak Jovan Čađenović; Foto: MN Press

Crvena zvezda je u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bila jedan od najmanje poželjnijh timova za nepovlašćene ekipe u žrebu, a posle izvlačenja kuglica određeno je da šampion Srbije igra protiv šampiona Litvanije.

Biće to novi duel Zvezde i Suduve, koji je viđen i prošle godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tada u 2. kolu.

Litvanci tradicionalno nisu veliki zaljubljenici u fudbal, kao što su u košarku, koja je nacionalni sport broj 1, pa zato ni u medijima nije bilo preteranog interesovanja posle žrebanja.

Suduva je ekipa koja u svojim redovima ima mnogo igrača sa naših prostora, a Telegraf je stupio u kontakt sa vezistom Jovanom Čađenovićem, koji je prošlog leta prešao u Suduvu iz čačanskog Borca.

Čađenović je dete Partizana, ponikao je u crno-beloj filijali Teleoptiku, ali nije dobio priliku da igra za tim iz Humske, pa je pre odlaska u Borac igrao na pozajmicama u Bežaniji i Zemunu.

On ističe da je Suduva izvukla najtežeg mogućeg protivnika, ali se njegov tim ne plaši i maksimalno motivisan dočekuje dvomeč sa Zvezdom i nada se fudbalskom čudu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jovan Cadjenovic (@jovancadjenovic20) on

- Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali se ne plašimo, nego smo maksimalno motivisani za dvomeč sa Zvezdom. U usponu smo forme u ligi, vezali smo 9 pobeda i nadamo se da ćemo tako nastaviti do prvog meča sa Zvezdom. Naša najveća prednost je što smo u jeku sezone, a oni će izaći iz priprema. Inače, Litvancima ne leži balkanski stil fudbala, što se moglo videti i na reprezentativnom nivou, ali u ovoj ekipi ima puno Balkanaca, tako da ćemo dati sve od sebe u oba meča. Mi nemamo šta da izgubimo, u fudbalu je sve moguće - rekao je Čađenović za Telegraf.

VIDEO: Prvi čovek Zvezde osvrnuo se na debakl "orlova" u Ukrajini

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA