≫ 

Posle ovog nema nazad: Nejmar saopštio gazdi PSŽ-a da "želi svojoj kući, u Barselonu"

Brazilac je, po svemu sudeći, završio sa Parižanima

  • 10

Nejmar (27) je završio sa Pari Sen Žermenom i uradiće sve da se vrati tamo "odakle nije trebalo ni da odlazi". Španski i francuski mediji prenose detalje sastanka prve zvezde Parižana i prvog čoveka francuskog šampiona Nasera Al-Kelafija, na kojem je Brazilac saopštio patronu "Svetaca" da ima samo jednu želju u prelaznom roku - da se vrati u Barselonu!

- Ne želim više da igram za Pari Sen Žermen, želim da se vratim kući, iz koje nikada nije trebalo da idem - navodno se baš ovim rečima Nejmar obratio Al-Kelafiju u lice.

Za Nejmarovu želju do sada je znao samo njegov najbliži krug bliskih prijatelja, kao i nekolicina igrača iz Barsine svlačionice, ali sada je o tome obavešten jedan od najvažnijih aktera u potencijalnom transferu, predsednik Parižana Al-Kelafi, pa stvari dobijaju daleko ozbiljniji tok.

Nejmar je pre dve godine u senzacionalnom transferu stigao iz Barselone u kojoj je proveo četiri sezone, uz osvojenu Ligu šampiona, koja mu je ostala nedostižna u dresu "Svetaca".

FK Barselona, Nejmar Trozubac koji je harao Evropom: Nejmar, Mesi i Suarez Foto: Profimedia/AFP

Donedavno, Al-Kelafi je Nejmara označio kao "netransferabilnog" igrača u ovom prelaznom roku, ipak situacija se iz korena promenila posle želje Brazilca da ode, te je predsednik PSŽ-a morao da "menja ploču" i spusti rampu na prodaju Embapea, a Nejmara nevoljno "stavi u izlog" za najveće ponude.

Naravno, sada se čeka potez Barsleone koja bi morala da spremi veliki novac, uz ponekog igrača kako bi vratila fudbalera kojeg je pratila još iz juniorskih dana u Santosu.

Za Parižane je važno da prodaja Nejmara ne bi značila i prestanak težnji ka najvećim ambicijama, štaviše trener Tomas Tuhel bi dobio "čistiji vazduh" u svlačionici s obzirom na to je upravo Brazilac označen kao remetilački faktor atmosfere u ekipi.

Posle svega, na pomolu je nova velika transfer bomba - povratak "kući" Nejmara u "zagrljaj" Mesiju i Suarezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    19. jun 2019 | 12:16

    Karakter nula....bas slab lik

  • Gazda_Rajko

    19. jun 2019 | 11:50

    Barselona je luda ako ga opet kupi , jel je baba teska , samo se valja !!!

  • Realno

    19. jun 2019 | 11:24

    Ma Nejmar je igracina ali nikad nece biti Mesijev ili Ronaldov level.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA