≫ 

Terzić odgovorio navijačima koji kukaju zašto je prodao Joveljića i otkrio da je Zvezda već sad prihodovala 7.5 miliona

Prvi čovek crveno-belih smatra da je klub odlično poslovao

  • 17

Govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić,tokom razgovora sa novinarima u Austriji, o prodaji talentovanog napadača Dejana Joveljića u Ajntraht.

Iako su crveno-beli prihodovali četiri miliona od tog transfera, navijači nisu srećni što je Zvezdino dete moralo da napusti klub. Danima su izražavali svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, a sada im je stigao i odgovor od Terzića.

- Uz svo uvažavanje onih koji otkrivaju zašto je Joveljic otišao mislim da nisu dovoljno kompetentni da pričaju sa nama o tome. Mi smo ti koji su radili sa Joveljicem i bili svaki dan. Ako svakoga sa ulice i pijace budemo slušali,onda ne možemo da vodimo Zvezdu. Te kritike nisu dobronamerne - rekao je Terzić i dodao:

- On je talentovano dete. Mnogo sreće i kockica treba da se poklopi da bi on na kraju bio igrač kakav potencijal ima. Mi od transfera živimo i to je sudbina Zvezde. Njegov odlazak je mnogo bezbolnije nego da su otišli nosioci igre.

Dejan Joveljić Foto: Marko Jovanović

Dodao je Terzić i to da je Zvezda i pre početka prelaznog roka prihodovali 7.5 miliona.

- 1.7 od Terzićevog odlaska u Fiorentinu, 1.8 od Jovića u Real i 4 miliona od Joveljića. Sedam i po miliona smo prihodovali a prelazni rok još nije počeo - ističe Terzić

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHAB

    19. jun 2019 | 17:47

    ALO,BRE STRUČNJACI...DOKLE DA SE MEŠATE U ONO ŠTO NE RAZUMETE .. ..JA BI SVIMA VAMA ŠTO PAMETUJETE, DAO FIRMU NA UPRAVLJANJE,DA OD NJE VI ŽIVITE,I VAŠI NAJMILIJI...PA,SE POKAŽITE,U REALNOM ŽIVOTU... PA,KAD NE BUDE ZA RUČAK,A VI OBJASNITE ONIMA KOJI ZAVISE OD VAŠE SPOSOBNOSTI... TAKO,NE BUDITE VEĆI KATOLICI OD PAPE...

  • Milos

    19. jun 2019 | 16:41

    Ako zivimo od prodaje to je u redu,Ali sta je sa lovom od ulazka u ligu sampiona I od tv prava......mnogo je zapelo kad smo morali da prodamo bisera od 18. godina....uzas!

  • Bane

    19. jun 2019 | 17:10

    Meni je samo žao kupa, što su slušali ..njega... i poklonili ga grobarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA