≫ 

"Doveli smo ga za 250.000, biće bolji od Joveljića": Ko je igrač u kog Zvezda polaže velike nade?

Delije će imati priliku da uživaju u majstorijama nove mlade nade

  • 8

Dejan Joveljić je otišao iz Crvene zvezde, ali navijači srpskog šampiona ne bi trebalo da brinu o njegovoj zameni.

Barem tako tvrdi generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić koji je pridošlicu, Nikolu Krstovića apostrofirao kao nekoga ko bi mogao da obeleži naredne godine najtrofejnijeg srpskog kluba.

Podsetimo, Krstović je ove sezone sa 17 golova bio najbolji strelac Crne Gore, a sa Zvezdom je pre nekoliko meseci postigao dogovor.

- Mrkela mi je rekao da je Krstović interesantan igrač. Predviđanja su da će biti bolji od Joveljića, a doveli smo ga za 250.000 - rekao je Terzić novinarima u Austriji.

Pored Krstovica, Terzić je istakao još četvoricu igrača od kojih bi Zvezda mogla da profitira u budućnosti. To su Gavrić, Stanojev, Nikolić i Konatar.

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bog

    19. jun 2019 | 17:38

    Je l ovi normalni??? Pa ajde svake god dovodite balavce od 15 god da bi klub prof, a tezultati trofeji, kao osvojoli smo ovu nasi konjsku ligu i kao ful, pa sto real ne dovodi tako balavce, nego igrace za trofeje!!! Terzicu upropastices zvezdu!

  • Realno

    19. jun 2019 | 21:26

    Svako ko iole je upoznao Krstovića,reći će vam jedno za sigurno...Apsolutno žešća promaja u glavi...Mešavina Balotellija i George Besta nekada...Ali van terena

  • jovica

    20. jun 2019 | 08:46

    Можда дечко вреди и зна да игра фудбал, али го"сн Терзо није лепо говорити ,,ниским,, речима ом Јовељићу о дечаку који ти је клубу донео 4,мил евра.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA