≫ 

Crvena zvezda uspešna na prvoj proveri: Marin kao novi kapiten vodio svoj tim do 7:0! (VIDEO)

Trener Milojević proverio je igrače na koje će računati u sledećoj sezoni

  • 12

Iako je u pitanju bila zvanična prijateljska utakmica,možemo slobodno da kažemo da su fudbaleri Crvene zvezde protiv domaćeg Vindišgarstena imali samo jedan jači trening s loptom. Nije austrijski niželigas imao šta da traži protiv šampiona Srbije i prošlogodišnjeg učesnika Lige šampiona, a to se jasno videlo još u prvom poluvremenu: 3:0 bez većih problema,na kraju konačnih 7:0.

Meč je počeo pozdravom dve ekipe koji je predvodio novi kapiten crveno-belih Marko Marin i kojeg su navijači prvi put videli u novoj ulozi.

FK Crvena zvezda Marko Marin prvi put u ulozi kapitena Zvezde; Foto: Telegraf.rs

Ivanić je već u 9. minutu sjajnim golom sa 20 metara načeo domaćina, a dotukao ih je Boaći u 31. i 37. minutu. Doduše,uz dva rutinska gola sa pet metara.  Zatim je napadač iz Gane promašio zicer, a blizu gola su bili i Jovančić i Jevtović pred kraj poluvremena. Vindišgarsten nije stvorio nijednu šansu,a koliko su bili iscrpljeni igrom protiv Zvezde govori i podatak da je sudija svirao kraj poluvremena pre 45. minuta. Možda ih je i spasio još jednog gola,jer su crveno-beli opasno pritiskali u tim trenucima.

VIDEO: Zvezda vodi protiv Vindišgarstena: Ivanić pocepao mrežu rivala

VIDEO: Zvezda ubedljivo vodi protiv Vindišgarstena, Boaći dominira

VIDEO: Boaći u nekoliko minuta dva puta zabio gol protivnicima

Trener Milojević je u prvih 45 minuta izveo ovaj sastav: Popović, Jirka, Stojković, Milunović, Rodić, Jovančić, Čaušić,Ivanić, Jevtović, Marin i Boaći. Slovak Jirka je bio neka vrsta eksperimenta,jer je bio na poziciji desnog beka. Zanimljivo, jedini je ostao na terenu i u nastavku. A šansu su u drugih 45 minuta dobili: Stanković, Gobeljić, Savić, Konatar, Vulić, Gavrić,Simić, Ben, Krstović i Vukanović.

Upravo je Vukanović bio strelac prvog gola u nastavku,nakon što ga je Ben uposlio. Zatim je napadač sa Komora nekoliko trenutaka kasnije promašio zicer za 5:0. Ali Simić nije, i to posle najbolje akcije na meču u 68. minutu. Vulić je poslao sjajnu loptu u prostor,a Simić izašao sam ispred golmana i lobovao ga. Razlika je vrlo brzo porasla kada je Krstović u 70. ubacio loptu u mrežu,a zatim i Simić za 7:0.

Moralo je u 80. minutu da bude 8:0 za Zvezdu,ali je lopta posle šuta Krstovića glavom završila pored gola. Doduše,zasmetao mu je Ben kom je samo minut kasnije poništen gol zbog ofsajda. Vredi pomenuti i to da je kapitensku traku prvi put u dresu Zvezde nosio novi kapiten Marko Marin,dok ga je u nastavku "zamenio" Gobeljić. Uprkos tome što je i dosadašnji kapiten Savić bio na terenu. Takođe, i to što je sudija svirao kraj meča u 85. minutu.

VIDEO: Vukanović glavom postigao gol, 4:0

VIDEO: Veljko Simić lob udarcem doneo svom timu prednost od 5:0

VIDEO: Krstović postiže šesti gol za Zvezdu

VIDEO: Dominacija crveno-belih se nastalja sedmim golom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    19. jun 2019 | 20:04

    Vise prednosti Krstovicu, odlican je

  • Cc

    19. jun 2019 | 19:19

    Odlicno igramo 3 0 poluvreme mada je moglo biti i 5 0 ali bravo za igru

  • Racki

    19. jun 2019 | 19:17

    Gurajte boaciju penale ovi golovi ulaze u staistiku za ovu sezonu..on i pesic za dve godine preko sto su igrali dali tri gola na treningu a kod nas 316 za godinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA