≫ 

Moje srce je u Zvezdi: Boaći objasnio pod kojim uslovima ostaje u klubu i otkrio misteriju broja 14!

Napadač crveno-belih bio je dobro raspoložen posle prve pobede na pripremama

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom od 7:0 nad austrijskim Vindišgestenom započeli su pripreme za novu sezonu, a strelac dva gola na ovom usretu postigao je Ričmond Boaći.

Posle meča napadač Zvezde je prokomentarisao žreb za Ligu šampiona, ali i golove, kao i veliki promašaj.

- Kao što me znate, jako sam zahvalan što je Bog okopio sve ove igrače ovde i što su svi jaki i zdravi. niko nije povređen. Zahvalan sam zbog toga. O žrebu želim da kažem da smo uvek spremni da igramo sa bilo kojim klubom koji nam dođe. Treniramo naporno, posvećeni smo svemu što radimo. Imamo dobar stručni štab tako da smo spremni za sve što se od nas traži. Dobili smo Suduvu, treniramo, pripremamo se i želimo 3 boda da bi se kvalifikovali. 

VIDEO: Zvezda ubedljivo vodi protiv Vindišgarstena, Boaći dominira

- Imam taj jedan promašaj i to za mene nije dobro, ali kao napadač ti pogađaš i promašuješ, ali kao što znate, posao napadača je da pogađa. O tome uvek mislim, koliko god mogu kako bih pomogao klubu i timu. Nema ovde individualnih igrača, ne bih mogao da pogodim bez ovih igrača i zaista ih cenim.

Novinare u Austriji je zanimalo i može li se Zvezda plasirati u Ligu šampiona ponovo.

- Uradili smo to prošle godine. Sve je moguće u životu. Kada damo ono najbolje, uvek se kvalifikujemo. Niko drugi nije verovao, ali mi smo uložili napor i uspeli smo. I ja i ostatak tima.

VIDEO: Boaći u nekoliko minuta dva puta zabio gol protivnicima

Boaći je otkrio i hoće li ostati u Zvezdi kao irazlog zbog kojeg uvek nosi broj 14 na dresu.

- Znate da je moje ime sada prešlo iz Boaći u Boaćić jer sam deo Srbije. Volim da budem ovde, došao sam da bih igrao u Crvenoj zvezdi i moje srce je u klubu. Takođe, znate da ja ne odlučujem kada dođe neka ponuda. Ja sam tu da se postaram da se kvalifikujemo i da dam najbolje što mogu. Sve ostalo ostavljam čelnicima kluba i treneru.

- Nosim broj 14 jer je to moj srećan broj. Moj omiljeni igrač je Tijeri Anri i kada nosim taj broj on mi donosi sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA