Milojević o prvoj prepreci Zvezde na putu ka LŠ: Znamo se sa Suduvom, nisu nimalo naivni (VIDEO)

Milojević ne potcenjuje Suduvu, zadovoljan pristupom igrača protiv Vindišgarstena

  • 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da su on i stručni štab ciljano birali lakog protivnika na početku priprema u Austriji. Njegovi fudbaleri su za 85 minuta igre u Vindišgarstenu pobedili domaći tim sa 7:0.

- Zadovoljan sam i ono što nam je bio cilj je da posle napornih treninga odigramo jednu utakmicu i bio nam je dobar trening. Svi su igrali po 45 minuta i hteli smo da vidimo neke ideje koje smo radili ovih dana. Mogu da kažem da sve teče po planu - istakao je šef struke Zvezde posle meča.

FK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Vindišgarsten je bio idealan rival jer su igrači krajem maja izašli iz takmičarskog ritma domaćeg prvenstva i Kupa, a već su odradili i prvi deo priprema na Zlatiboru.

- Mi smo birali da utakmica bude lakšeg intenziteta jer dolazimo iz ful ritma. Nemamo još tu svežinu, ali sam zadovoljan jer i motiva nije nedostajalo i dopada mi se kako igrači rade i ponašaju se - dodao je Milojević i prokomentarisao prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona - ekipu Suduve iz Marijampolja.

Vladan Milojević, FK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Znate me toliko koliko se družimo, moj fokus je na Suduvi, nimalo naivnom protivniku. Igrali smo sa njima, znaju oni dosta o nama, koliko znamo i mi o njima. Imaju istog trenera, nisu promenili filozofiju i imaju dosta igrača iz Srbije i sa prostora bivše Jugoslavije. Ne potcenjujemo ih jer su šampion svoje zemlje, poštujemo ali se spremamo na najbolji mogući način za tu utakmicu - jasan je Zvezdin strateg.

VIDEO - Rezervni golman Vindišgarstena je grmalj od 100+ kilograma

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA