Završio meč sa Zvezdom, pa već na terenu udario po pivu: Druže, ovde je bolje nego u Bosni! (FOTO)

Liga bez briga za momka sa naših prostora...

  • 1

Slučajno ili ne, ali jedan od igrača Vindišgarstena koji je ostavio solidan utisak na meču protiv Crvene zvezde bio je momak koji vrlo dobro razume sve igrače srpskog šampiona - Renail Husić!

Reč je o igraču koji nosi dres sa brojem 17 i koji je pristao da kratko razgovara za Telegraf odmah posle utakmice sa crveno-belima. I to dok je još na terenu pio pivo.

- Druže, ja ovde od fudbala zaradim više nego kada sam igrao u drugoj ligi Bosne i Hercegovine. Inače, ovde u Vindišgarstenu, kada ne igram fudbal, radim kao konobar - rekao nam je Husić.

- Vindišgarsten je ekipa koja se takmiči u pretposlednjem rangu austrijskog fudbala i tek smo nedavno završili sezonu. Protiv Zvezde su igrali najbolji igrači iz dve spojene ekipe, mada su falila trojica, četvorica mnogo dobrih. Otišli su na odmor.

Husić je još dodao i to da je život u ovom malom austrijskom mestu, poznatom po turizmu, sjajan, kao i da tokom zime padne sneg visine do tri metra.

VIDEO - Milojević posle pobede nad Vindišgestenom na pripremama

(Od izveštača sa priprema, Marija Marića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA