≫ 

Kakva akcija Reala i PSŽ-a: Nejmar uz Jovića za 130 miliona i igrača po izboru!

Istovremeno, PSŽ je od Barselone tražio čak 300 miliona evra, ali je malo verovatno da će uspeti da izboksuje ovakvu sumu

  • 8

Posle nekoliko oštrih izjava u taboru PSŽ-a, jasno je da je Nejmar na izlaznim vratima kluba, što Real Madrid želi da iskoristi.

Navodno, razmaženost Nejmara je prevazišla granice u Parizu, to je između redova provukao predsednik Naser Al Kelaifi, a Real Madrid odavno želi Brazilca u svojim redovima.

To datira čak od 2013, kada je Nejmar kao igrač Santosa birao u koji će klub, čak je tada bio na pragu potpisa, ali je Barsa otela igrača ispred nosa čelnicima kraljevskog kluba.

Sada Real ne želi da propusti ovu priliku, u šta se uklapa i činjenica da Geret Bejl i Hames Rodrigez nisu igrači kojima Zinedin Zidan veruje.

Kolumbijac je proveo vreme na pozajmici u Bajernu, Bejl se nije iskristalisao kao lider nakon odlaska Kristijana Ronalda, pa bi jedan od ove dvojice mogao u Pariz uz obeštećenje od čak 130 miliona evra.

Istovremeno, PSŽ je od Barselone tražio čak 300 miliona evra, ali je malo verovatno da će uspeti da izboksuje ovakvu sumu, procenjuje se da će Nejmar koštati do 200 miliona, koliko je Real i ponudio, kada se uračuna cena još jednog igrača.

Tako bi Nejmar postao saigrač Luke Jovića, koji je uz Edena Azara najveće pojačanje Madriđana u poslednjem prelaznom roku.

VIDEO: Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    20. jun 2019 | 09:51

    To bi značilo da će Luka zaigrati u Realu 2025 godine.

  • Levi

    20. jun 2019 | 09:15

    Lupate.prazne.price.od.tog.transfera.nema Nista.videcete...

  • Stojke

    20. jun 2019 | 10:50

    Nece oni Neimara nego Mbampea, ali Psz nece da im ga proda, a Neimar svakako ide ali ne u Real

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA