≫ 

Napoli pravi najbolji štoperski tandem na svetu: Za 36 miliona evra doveden defanzivac Rome

Kostas Manolas biće prvo pojačanje Napolija u ovom prelaznom roku. Sledi dolazak Džejmsa Rodrigeza

  • 1

Bio je blizu Napoli da skine Juventus sa trona ali ipak nikad istrajan do samog kraja u tome. Uvek im je malo falilio i sada su rešili da još ozbiljnije udare na prestol višestrukog uzastopnog prvaka Italije. U Napoli je već stigao desni bek Empolija Đovani di Lorenco a sada će iz Rome stići štoper Kostas Manolas.

Gotovo svi italijanski mediji prenose da je Napoli aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru Manolasa koja iznosi 36 miliona evra, a da se klub već dogovorio sa igračem za četvorogodišnju saradnju vrednu 3,5 miliona evra po sezoni.

Reprezentativac Grčke je u dresu Vučice proveo pet godina, a njegova prodaja je nešto što je klub morao da uradi kako ne bi ušao u problem sa UEFA zbog finansija.

Pored Manolasa Rimljani će žrtvovati i Džeka koji ide u Inter.

Liga sampiona, Roma, CSKA Moscow

Foto: Tanjug/AP

Kako bi što pre uparili Manolasa i Kulibalija, gazda kluba Aurelio de Laurentis je Vučici ponudio mladog zadnjeg veznog iz Gane Amadua Dijavaru.

Kako je Roma ostala bez Danijela de Rosija, Dijavara je tip igrača koji im fali.

Ostaje da se vidi da li je Napoli ovim transferom stvorio zaista ozbiljno jak tandem cetralnih defanzivaca ili će ovo ipak značiti prodaju Kalida Kulibalija. Kao naredna destinacija stamenog štopera spominje se Mančester Siti koji bi morali za njega da plate oko 90 milion evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA