≫ 

Sari najavio specijalni sastanak sa Ronaldom, pa zapretio: Trojicu ću da pitam šta misle o sebi!

Zanimljiv pristup Sarija, kreće nova era!

  • 0

Novi menadžer Juventusa, Mauricio Sari, otkrio je kako vidi konture ekipe za narednu sezonu.

- Moraš da počneš sa talentovanim igračima koji prave razliku, poput Kristijana Ronalda, Dibale i Daglasa Košte. Slušaću dobro i pažljivo ljude u klubu koji ih poznaju bolje od mene, bio bi nedostatak poštovanja da namećem svoje mišljenje - rekao je Sari.

- Alegri je ostavio veliko nasleđe, teško je osvojiti sve što je on osvojio, ostvario je nestvarne rezultate i veoma bih voleo da tim pokaže istu sposobnost, da prevaziđe i poteškoće kao u njegovo vreme.

 

Bilo je reči i o formaciji.

- U poslednjih nekoliko godina, počnem sezonu sa jednom, pa završim sa drugom formacijom. Moram da razumem koliko mogu da implementiram svoju filozofiju, koliko da ostavim karakteristikama igrača. Organizujem tim za 70 metara, poslednjih 30 ostavljam njima, svaki tim je različit.

 

Takođe, bilo je najave "treniranja strogoće".

- Pitao sam ljude u klubu da popričam sa dvojicom-trojicom igrača, želeo sam da ih pitam šta misle o sebi. Takođe, videću da se organizujem sa čelnicima kluba da se vidim sa Kristijanom Ronaldom, možda već za vikend.

VIDEO - Jović obukao dres Reala, izašao na teren Bernabeua, a onda se zaviorila srpska trobojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA