≫ 

Zvezda završava najveću transfer bombu: Novo pojačanje stiže na Marakanu početkom sledeće nedelje!

Ostalo je da se finaliziraju detalji i da doskorašnji fudbaler PAOK-a prođe lekarske preglede u Beogradu

  • 32

Zvezdan Terzić je u sredu najavio transfer četvorice novih fudbalera u narednih nekoliko dana, a Telegraf je uspeo da sazna o kojim fudbalerima je reč.

Transfer golmana Vasiljevića je već završen, a naredni je Španac Hose Alberto Kanjas (32) koji nakon isteka ugovora sa PAOK-om stiže kao slobodan igrač na Marakanu.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, transfer Kanjasa se finišira i ostalo je samo da se dogovore detalji sa agentima.

On bi već tokom vikenda ili početkom sledeće nedelje trebalo da bude u Beogradu na lekarskim pregledima, posle čega bi trebalo da potpiše ugovor sa crveno-belima, a onda i da se pridruži novim saigračima.

Kanjas će biti treće pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, posle štopera Radovana Pankova, koji je prešao iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra i golmana Nikole Vasiljevića, koji je plaćen Radniku iz Surdulice 150.000 evra.

Očekuje se da odmah posle Kanjasa na Marakanu stignu levi bek Karim Hafez i napadač Tomane.

Kanjas je najzvnučnije ime među svima njima i nema sumnje da će on biti najveća transfer bomba crveno-belih u letnjem prelaznom roku. Tokom karijere je igrao u Primeri za Betis i Espanjol, u Premijer ligi je nastupao za Svonsi, a poslednji klub bio mu je PAOK, sa kojim je osvojio titulu u Grčkoj posle 33 godine.

VIDEO: Rezervni golman Zvezdinog rivala u Austriji je grmalj od 100+ kilograma

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA