≫ 

Zašto Luka Jović nije bio s Orlićima na Novom Zelandu? Razlog je nešto najluđe što ćete ikada čuti!

Imao je tada sa 17 godina druge prioritete u životu

  • 29

Na današnji dan pre četiri godine mladi fudbaleri Srbije su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta! Mnogi od njih napravili su velike karijere, neki vrede 100 miliona evra, neki nisu bili te sreće, dok su neki potpuno nestali sa mape, poput nekada najvećeg talenta Zvezde - Filipa Jankovića.

Orilići, predvođeni trenerom Veljkom Paunovićem, okitili su se titulom prvaka sveta bez pomoći sadašnjeg igrača Real Madrida, Luke Jovića, koji iz bizarnog razloga nije bio na prvenstvu.

Jović nije bio u prvom planu kod Paunovića, ali je postojala mogućnost da bude na spisku putnika za Novi Zeland, ali tada je imao drugi prioritet u životu.

Kako je pre četiri godine u jednom intervjuu Zvezdan Terzić opisao, Jović nije išao na prvenstvo, jer mu je ljubav bila na prvom mestu. Tada je bilo predviđeno da tada bude u drugom planu, što je Terzić otkrio nakon razgovora sa Veljkom Panunovićem.

Jović tada još nije napunio ni 18 godina, a prednost su u napadu imali Staniša Mandić i Ivan Šaponjić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

- Bilo je priče Terza ne da Joviću i Ristiću da idu na SP. Oni nisu hteli da idu! Ristić je imao ozbiljan problem sa krajnicima i molio je da ostane da operiše jer je rekao da neće igrati. Luka isto tako. Ja sam obavio razgovor sa Veljkom Paunovićem. On mi je rekao: "Terza u ovom momentu mi nisu prioritet da igraju. Vodio bi ih ali neće igrati".

- Paunović je već imao gotov tim. Znači neću da mi idu tamo mesec dana, a da ne igraju. Pritom, Ristić mora na operaciju, a Luka se zaljubio i neće da ide - objasnio je Terzić i dodao da je Zvezdi u interesu da joj igrači budu u reprezentaciji.

Jović se u tom periodu još fudbalski nije potpuno razvio, i u Zvezdi nije bio standardan, a tek je od prelaska u Ajntraht pre dve godine počeo njegov fudbalski preporod koji je krunisan transferom u Real Madrid za 60 miliona evra.

VIDEO: Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrak

    20. jun 2019 | 17:49

    Nije bio ni potreban sto se videlo

  • Ljubomilko

    20. jun 2019 | 20:37

    Forsirao Mandića a ovaj se odužio tako što je otišao da igra za reprezentaciju crne gore ubrzo posle prvenstva. Što bi naš narod rekao: Hrani kuče da te ujede.

  • nscz

    20. jun 2019 | 18:01

    Gurao Paun menadzerske igrace poput Saponjica (druga liga belgije i portugaluje) i Mandica (premijer liga bosne)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA