SAZNAJEMO: Zvezda odbila turske milione za Bena!

Crveno-beli ne žele da se odreknu usluga jednog od najbitnijih igrača u Milojevićevom timu ispod cene i pre završetka evropskih kvalifikacija

  • 19

El Fardu Ben je u Crvenoj zvezdi godinu i po dana i za to vreme je ostavio dubok trag. Osvojio je dve titule i bio je najzaslužniji za plasman u Ligu šampiona prošle godine, jer je u revanšu plej-ofa protiv Salcburga postigao dva gola vredna grupne faze.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, crveno-beli su na Marakani posle ponude za Joveljića dobili novu zvaničnu ponudu. Klub iz Turske ponudio je 3 miliona evra za El Fardu Bena, ali su crveno-beli odlučili da odbiju ponudu.

Zimus je Zvezda odbila i veću ponudu za Bena, koja je iznosila 4 miliona evra, tako da crveno-beli nisu želeli da ga prodaju ispod cene, i veruju da mu cena sigurno neće pasti do kraja avgusta, a do tada on može da bude više nego koristan za ekipu u evropskim kvalifikacijama.

Podsetimo, Ben je došao u Zvezdu iz Olimpijakosa u januaru 2018. godine za 500.000 evra. Za tim je bio višestruko koristan u rezultatskom smislu, a milionski transfer upotpunio bi sjajan posao koji je odrađen njegovim angažovanjem iz Pireja.

Pored Bena, klubovima je interesantan i Milan Pavkov, za koga crveno-beli očekuju oko 3.5 miliona evra iz Kine.

VIDEO: Ben otkriva koliko mu ramazanski post pomaže i koje reči na srpakom zna

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    21. jun 2019 | 18:17

    Ben vredi vise nego celi tim partizana

  • ssss

    21. jun 2019 | 18:11

    Kakvi smecari vrijede po 10, 15, 20 miliona, Ben je za njih igracina. Bez bar 8 miliona ne treba pricati.

  • Miki Barca

    21. jun 2019 | 17:24

    Heheheheh, jaoooj kakvi komentari. Koliko vi ne znate o fudbalu nista. Cuj izgubili kup zbog Bena. Srecom ostali su odigrali na vrhunskom nivou pa je on sve upropastio. Ali su potpuno nebitna dva gola protiv Salcburga za LŠ. E bre indijanci jedni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA