≫ 

Radnički odmah našao novog trenera posle odlaska Lalatovića! Iskusni stručnjak stiže na Čair!

Posle rastanka sa Čukaričkim, trener našao novi angažman na “Čairu”

  • 2
Simo Krunić Foto: Marko Jovanovic

Nadali su se u Radničkom iz Niša da će posle jedne od najuspešnijih sezona u istoriji kluba nastaviti u istom stilu sa Nenadom Lalatovićem i u narednim mesecima, ali su ostali zatečeni iznenadnim odlaskom mladog trenera koji je prihvatio poziv Vojvodine.

Ipak, gazda Nišlija Ivica Tončev je imao “keca u rukavu” i munjevito je odreagovao postigavši dogovor sa – Simom Krunićem (52), saznaje Telegraf!

Možda i očekivan epilog s obzirom na činjenicu da na srpskom tržištu nema puno slobodnih stručnjaka koji odgovaraju ambicijama Radničkog, a da su pritom slobodni u ovom trenutku. Krunić se zato idealno uklopio u viziju onoga što na “Čairu” žele, a nabolja preporuka mu je bila prošla sezona sa Čukaričkim.

Simo Krunić Foto: Marko Jovanovic

Tim sa Banovog brda ne samo da je pod Krunićevim vođstvom izborio plasman u Evropu, već je igrao možda i najlepši fudbal u celom takmičenju, pogotovo u drugom delu sezone. Ipak, saradnja je okončana, uz nekoliko šturih objašnjenja sa obe strane, a Krunić je do sada bio bez angažmana.

Kruniću će posao u Radničkom biti deseti u trenerskoj karijeri, pošto je do sada obavljao dužnost šefa struke u BASK, Željezničaru, Čukaričkom u dva mandata, Inđiji, Jagodini takođe u dva mandata, Radniku iz Surdulice i kineskom Dalijen Jifangu, a u minulom periodu je bio i asistent u stručnom štabu A reprezentavcije Srbije, na čijem je čelu bio sada već bivši selektor Mladen Krstajić.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    22. jun 2019 | 07:17

    Simo Krunic??? Xaxaxa Kakav li je on uspeh i sa kojim klubom uradio negde nesto.

  • Rade

    22. jun 2019 | 06:27

    Što vas napusti a toliko vas hvalio?! Lalatović je pobegao on ne sme da vodi Radnički pogotovo protiv Ajntrahta nije on trener za Evropu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA