≫ 

GOTOVO! Zvezda prodala Pavkova u Kinu, napadač već spakovao kofere!

Crveno-beli imaju alternativu za momka iz Begeča, sve je dogovoreno sa Manuel Fernandeš Mendešom Tomaneom

  • 71

FK Crvena zvezda je završila još jedan "izlazni" transfer ovog leta, prodala je još jednog napadača, miljenika Delija - Milana Pavkova!

Kako saznaje Telegraf, desio se veleobrt u komunakaciji sa predstavnicima Điangsua u toku prepodneva: Kinezi su, ipak, izašli u susret Pavkovu za veću platu, čime je transfer uokviren stavkom koja je bila jedini "kamen spoticanaja" za sporazum, na zadovoljstvo sve tri strane, pa će napadač put Kine već u toku dana.

Vredi reći da je Pavkov na lično insistiranje tražio transfer onog trenutka kada su mu predstavnici kineskog kluba ponudili veću platu.

Pavkov neće biti u konkurenciji za meč sa Klužom u toku popodneva, jer je već spakovao kofere i krenuo put najmnogoljudnije zemlje sveta, a Zvezda bi od njegove prodaje trebalo da prihoduje blizu tri miliona evra.

Crveno-beli su već pronašli zamenu za golgetera iz Begeča, reč je o već pominjanom Portugalcu Tomaneu, koji je sve dogovorio sa šampionom Srbije, i trebalo bi uskoro da zaduži opremu crveno -belih.

Pavkov odlazi iz kluba punog srca, priredio je Zvezdi i njenim navijačima nestvarne momente u proteklih godinu i po dana: režirao je najveću pobedu od Barija sa dva gola protiv Liverpula, a sam put crveno-belih u Ligu šampiona obeležio je ključnim potezima za najveći uspeh u poslednje tri decenije.

Pamtiće Delije i njegov gol u derbiju, ali i onaj sa Napretkom za overu titule šampiona.

VIDEO: Legendarni gol Pavkova Liverpulu

Milan Pavkov Milan Pavkov na proslavi Zvezdine titule Foto: Marko Jovanović

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulu

    22. jun 2019 | 16:41

    Dao bi liku bubreg ako mu zatreba ali realno ne vredi ni milion. Posrecilo mi se protiv liverpula i to je to. Prosecan jsl igrac. Budimo realni nekad. Tomane mnogo ozbiljniji fudbaler iz mnogo bolje lige. Sve najbolje bratini Pavkovu, pa nek i Kinez zapeva Hej Pavkov skoci daj gol glavom hehe

  • marko

    22. jun 2019 | 19:57

    Dal je moguce da smo ovoliko jadni za bednih tri miliona

  • Ja

    22. jun 2019 | 22:09

    Ljudi ja navijam pretezno za partizan,ali Milan Pavkov je rodjeni talenat.On je covek koji je dao dva gola osvajacu lige sampiona,i to kakva gola.Crvena Zvezda je jedina uspela da pobedi Liverpul ove sezone u ligi sampiona,zahvaljujuci svim igracima ,a najvise njemu.Zelim samo da kazem da ovakav talenat nije smeo da ode,trebao je da bude u zvezdi,da joj nize uspehe i trofeje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA