Radnički prodao defanzivca, ali ne Partizanu: Nišlije lepo zaradile od ovog transfera

Crnomarković će se oprobati u jačoj ligi

  • 0

Defanzivac Radničkog iz Niša - Đorđe Crnomarković, koji je bio jedna od meta Partizana u letnjem prelaznom roku, ipak nije sačekao dogovor dva kluba, već je odlučio da prihvati ponudu iz inostranstva.

Štoper će karijeru nastaviti u Poljskoj, tačnije Lehu iz Poznanja, a Nišlije će na konto pomenutog transfera inkasirati oko 500.000 evra, u čemu klub iz Humske takođe nije mogao da parira.

Crnomarković je označen u Partizanu kao jedan od prioriteta u prelaznom roku, ali kako crno-beli još uvek nisu prodali nijedanog fudbalera u poslednjoj liniji tima, nisu bili u mogućnosti da brže realizuju transfer.

Pritom, Radnički je isprva potraživao obeštećenje od 400.000 evra, što osvajaču Kupa Srbije nije pogodovalo, ali je vremenom cifa došla do 300.000 evra o čemu se i moglo diskutovati da je bar neko od centralnih defanzivaca napustio Humsku.

Kako se to nije dogodilo, Crnomarković i Radnički su rešili da prihvate ponudu Leha, koji je takođe već duže vreme želeo da angažuje štopera Nišlija.

Tokom karijere Crnomarković je branio boje Beograda sa Karaburme, Šumadije Jagnjilo, Donjeg Srema, Javora, ljubljanske Olimpije, Čukaričkog, te pomenutog Radničkog iz Niša, a tokom minule sezone je sa Radovanom Pankovim činio jedan od najboljih tandema centralnih defanzivaca u Superligi.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA