Lepa zvezdaška priča: Tri rođena brata prate Zvezdu gde god da igra (FOTO)

Sa sobom vode i decu, kada im se ukaže prilika kao sad u Vindišgarstenu

  • 6
Delije, FK Crvena zvezda, navijači, navijački dres, potpisi igrača Foto: Telegraf

Bez problema su se izdvojili u gomili! Želja da dobiju autogram, da se fotografišu sa igračima Crvene zvezde, ali i da deci objasne veličinu kluba bili su i te kako vidljivi na malenim tribinama Arene u Vindišgarstenu!

Oni su braća, rođena braća, Saša, Ivan i Igor - koji su putovali nekih 100 kilometara kako bi još jednom gledali svoje miljenike uživo. Ovoga puta protiv Kluža.

Kažemo još jednom, jer su prethodne godine bili u Trnavi i Salcburgu, kao i svim utakmicama Lige šampiona u Beogradu. Prate i veterane crveno-belih, čak i neke revijalne utakmice...

Jedan od njih bio je u majici sa likom Milana Pavkova koji je u subotu postao bivši igrač crveno-belih. Podsetimo, otišao je u Kinu.

Delije, FK Crvena zvezda, navijači, navijački dres, potpisi igrača Foto: Telegraf

- Ma, čuo sam da je Pavkov otišao. Ne znam šta da kažem. S jedne strane je napravio dobar transfer za klub i sebe, ali smatram da je definitivno trebalo da ostane - rekao je za Telegraf najstariji brat (priznajemo da smo zaboravili koje ime od navedena tri nosi).

Na njegovu priču se nadovezao drugi.

- Taj dečko je srčan, voli Zvezdu. I sami ste to videli protiv Liverpula i na derbiju. Barem do kraja kvalifikacija da je ostao.

Zanimljiva priča srednjeg brata je ta da je i kolekcionar potpisanih dresova. Kod kuće već ima dve garniture, u Vindišgarstenu je jurio treću.

Delije, FK Crvena zvezda, navijači, navijački dres, potpisi igrača Foto: Telegraf

- Uzeo sam dosta autograma pre meča, valjda ću sve završiti posle. 

Priznali su nam i to da su se zbog prošlogodišnjih kvalifikacija za LŠ (igrale su se utakmice u utorak i sredu) borili za slobodne dane kako bi gledali Zvezdu, kao i da im neće biti problem ponovo to da učine zbog voljenog kluba.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA