≫ 

Zvezda predstavila novo pojačanje: Vasiljević otkrio šta su mu dve najbolje karakteristike!

Crveno-beli i zvanično u Austriji jači za još jednog golmana

  • 0

U petak je zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u nedelju je golman Nikola Vasiljević predstavljen i pred novinarima u Vindišgarstenu.

Doskorašnjeg čuvara mreže Radnika iz Surdulice predstavio je sportski direktor Mitar Mrkela.

Nikola je skrenuo pažnju u poslednjih nekoliko sezona, pratili smo ga i odlučili da ga dovedemo. Ima sve karaktersitike modernog golmana, odlične fizičke predispozicije, igra dobro nogama. Velika je perspektiva, po proceni ljudi koji se bave golmanima ima mogućnost da napreduje. Pred njim je lepa budućnost - rekao je Mrkela i dodao:

Videćemo tokom leta da i će ostati ili ići na pozajmicu, donećemo odluku. Razgovarao sam sa Dušanom Gašćem, trebalo bi doneti odluku. S jedne strane je dobro da natsvai da brani, s druge da ima prostora za napredak.

Nikola Vasiljević, Svetozar Mijailović, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Sam Vasiljević nije krio zadovoljstvo što se obreo u najtrofejnijem srpskom klubu.

- Čast mi je da sam potpisao za veliki klub kao što je Zvezda, ovde se računaju samo pobede i titule. Na meni je da radim, sačekam strpljivo šansu, znam da je konkurencija jaka. Nadam se da ću se izboriti da budem drugim pa da stanem i pred gol. Bilo bi bolje da sam došao pre šest meseci, bilo je sve završeno. Posle šest mescei se raealizovao transfer - rekao je Vasiljević koji je dodao i šta mu je najbolja karakteristika:

- Zbog visine sam dominantan u skoku, a igram dobro i nogama.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA