≫ 

Brazilac stiže u Zvezdu: Otkrivamo detalje transfera! (VIDEO)

Levi bek pravo sa Kipra oblaći crveno-beli dres

  • 37

Posle odustajanja od Karima Hafeza, čelnici Crvene zvezde okrenuli su se novim pojačanjima, a jedno od njih mogao bi da bude Brazilac Žander Santana. 

Kako Telegraf saznaje tridesetogodišnji fudbaler igra na poziciji levog beka i odlikuje ga velika brzina, kao i iskustvo. Obeštećenje za fudbalera bi trebalo da bude 150.000 evra, a sa njim se pregovara za dvogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na godinu dana.

Ono što još uvek nije definisano jeste visina plate, ali pitanje je momenta kada će se dve strane dogovoriti i kada će Brazilac staviti potpis na vernost Zvezdi.

Do sada je u karijeri nastupao za Olhanense, Žil Visente, Aveš, Moreirense, a poslednje tri sezone proveo je na Kipru. u Apolonu i Pafosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    23. jun 2019 | 16:11

    Nesvidja mi se što trenutno radi uprava i Miloje ali nadam se da grešim ustvari i nemamo pravo da sumnjamo. Ja se i ne nadam da udjemo ponovo u grupnu fazu za ligu šampiona ali u grupnu fazu lige evrope mora da bude

  • yasno

    23. jun 2019 | 17:40

    kako je moguce da igramo LS,pobedimo Liverpul,igramo LE Pre toga I ne dovedemo kvalitetno pojacanje nego sa Kipra....pa Gde ce taj da igra Ls...

  • David

    23. jun 2019 | 18:41

    Čitam komentare i nemogu se načuditi... Pa Kleo je došao iz treće portugalske lige u Zvezdu... a zatim ga je onaj pokvarenjak Stojadinović odveo na pašnjak da bi zatim Kleo odveo Parizan u LŠ... jer nemogu svi igrati u Barsi i Realu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA