Trebalo je da pobedimo Srbiju sa 5 komada: Danci nas dodatno ponizili posle lekcije na U21 EURO!

Bolno je i pogledati kako izgleda grupa na kraju

  • 4

Ponižavajuće je Srbija završila takmičenje na U21 Evropskom prvenstvu, doživela je debakl u sve tri utakmice, a poslednja je bila prilično bolna.

Danci su održali čas Orlićima sa 2:0 i malo je nedeostajalo da prođu dalje, ali će biti ispod crte rangiranja drugoplasiranih ekipa. Gol im je nedostajao da prevaziđu Italiju, a može da ih prestigne i Francuska - svakako su ispali.

Valjali su se po travi Danci, utučeni što su ostali bez druge faze zbog gol razlike, a Jakom Brun Larsen je imao šta da kaže nakon svega...

- Tako sam razočaran. Nekog drugog dana, kada bismo bili oštriji, pobedili bismo Srbiju i sa 5:0, ali nismo sada iskoristili šanse. Teško je prihvatiti, hteli smo da upriličimo selektoru lep oproštaj, ova zemlja je to zaslužila, ali nismo uspeli - rekao je krilni igrač Danaca.

- Razočarani smo, nisam ni ja iskoristio šanse na kraju, nismo mogli prosto da dođemo do trećeg gola. Na kraju, možemo samo da budemo ponosni na ono što smo uradili i na grupu ovih igrača - nadovezao se Rasmus Kristensen.

Brazil je izgubio od Nemaca 7:1, pa se nije digla tolika fama: Krstajić se otvorio o debaklu, ali i planovima na klupi Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • u inat

    24. jun 2019 | 09:45

    Bar su uspijeli da izgube sa 2 gola razlike i tako izbace dance. Treba i na to bit ponosan.

  • Krlja

    24. jun 2019 | 08:31

    Samo nemojte da Krstajic prica...pokazao se kao selektor...

  • Miki

    24. jun 2019 | 09:35

    Dodjite da vas aleksandar mitrović izbuši

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA