PAPARACO: Maldini uhvaćen u pregovorima sa igračem Reala (FOTO)

Gazidis i Boban dogovorili sve sa Realom dok Maldini ubeđuje igrača da pređe na San Siro

  • 0

Milan je sa Maldinijem i Bobanom krenuo jako u prelazni rok. I ako im finansijski fer-plej (FFP) visi nad vratom, izgleda da u Milanu više rade na dovođenju nego da prodaji igrača. Pregovori sa novim igračima se vode punom parom, a delegacija Rosonera boravi u Madridu gde pregovara sa Florentinom Perezom. Nije se znalo o kom igraču se konkretno radi, ali sada se zna, reč je o Teu Ernandezu.

Špekulisalo se da Gazidis, Maldini i Boban pregovaraju sa Perezom o dovođenju barem jednog igrača od otpisanih Iska, Kovačića, Sebaljosa, Vinisijusa, Borhe Majorala i Lukasa Vaskeza, međutim fotografija koja nam dolazi sa Ibice govori nešto sasvim drugo.

Dok se Gazidis i Boban nalaze u  Madridu, Paolo Maldini boravi na Ibici gde je uslikan od strane paparaca ''El Chiringuito''-a u društvu Tea Ernandeza.

 

Radi se o mladom levom beku kojem je predviđena blistava budućnost još dok je nosio dres ljutog rivala Atletiko Madrida.

Napravio je pravu bombu kada je promenio boje gradskih rivala 2017. godine i tako prekinuo višedecenijski dogovor dva kluba o ne pregovaranju i ne kupovini igrača jednih od drugih.

I ako je došao kao mlada zvezda Ernandez se nije naigrao u Realu. Proveo je ovu sezonu na pozajmici u Real Sosjedadu gde je delimično podsetio na partije iz Atletika i zašto su ga stručnjaci smatrali za jednim od potencijalnih najboljih levih bekova sveta.

Zidan ga ne želi u ekipi, a čelnici Milana žele to da iskoriste i da ožive i vrate na pravi put karijeru 21-godišnjem Francuzu.

Spominje se da su Gazidis i Boban dogovorili sa Perezom pozajmicu sa pravom otkupa od 20 miliona evra. Sada je na Maldiniju da ubedi igrača.

Liga šampiona, FC šahtjor - FK Roma

Foto: Tanjug/AP

Na poziciji levog beka Milan ima Rikarda Rodrigeza i Dijega Laksala. Ne zna se ko je slabiji od njih dvojice i pojačanje na levom boku je "Rosonerima" preko potrebno, a dovođenje Ernandeza Milan bi dobio prvoklasno pojačanje.

Novi trener Đanpaoli je Maldiniju preporučio svog dojučerašnjeg igrača na toj poziciji Murua, ali se izgleda nekadašnji italijanski kapiten odlučio za Francuza.

Kako Milan ne sme da troši, kako se ne bi ušao u još veći problem sa UEFA-om i FFP-om, pozajmica je najbolja opcija i treba ih očekivati ove sezone dosta u taboru Milana.

Od pomenutih igrača Reala, pored Ernandeza realne opcije su samo još Sebaljos i Majoral, ostali su preskupi trenutno za Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA