Propao plan B za selektora Srbije posle otkaza Krstajiću!

Goran Đorović se stidljivo provlačio kao mogući naslednik i prirodno rešenje za mesto selektora prvog tima, ali posle debakla Orlića, ta opcija je otpala

  • 28

Klupa reprezentacije Srbije i dalje je upražnjena posle otkaza Mladenu Krstajiću, a sve je očiglednije da će ostati upražnjena i klupa selektora mlade reprezentacije, iako su pre Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine mnogi imali drugačiji plan.

Goran Đorović je kao selektor mlade reprezentacije Srbije imao dobre rezultate sa Orlićima, ubedljivo je obezbedio put na Evropsko prvenstvo u Italiji, a posle otkaza Krstajiću stidljivo se provlačio kao potencijalni naslednik selektora A tima.

On je bio rezervna opcija, pošto je prvi pokušaj bio da se angažuje Slaviša Jokanović, koji je postavio velike uslove koje čelnici FSS-a nisu mogli da ispune.

Pored Jokanovića, kontaktirano je još nekoliko imena, ali do sada nije bilo nikakvog dogovora. U pitanju su Ljubiša Tumbaković, Vladimir Ivić i Ivan Jovanović.

Čelnici Saveza imali su i plan B, koji je sada i definitivno otpao. Čekalo se da se vidi kakav će rezultat Đorović imati sa Orlićima na Evropskom prvenstvu, ali posle debakla u Trstu, veće je pitanje kada će biti razrešen sa mesta selektora mladih, nego što će biti unapređen i promovisan za selektora A tima.

Podsetimo, Orlići su na Evropskom prvenstvu izgubili sve tri utakmice, uz ukupnu gol-razliku 1:10 i ostali su bez plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jen3

    24. jun 2019 | 12:46

    Prvo i osnovno je da SNS pusti savez sportistima, tek onda mozemo ocekivati kakve takve rezultate.

  • juzni front

    24. jun 2019 | 12:32

    jokanovic trazi samostalnost u radu a to kod nas nema!

  • Bgd

    24. jun 2019 | 12:20

    Hehehe...da je pameti pa da niko ne prihvati tu poziciju sve dok bagra iz FSS ne ode u paketu ali uvek će naći bar jednog beskičmenjaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA