≫ 

Salah, ako želiš da postaneš najbolji na svetu, pređi u Barsu i postani "besmrtan"

Semjuel Eto zove Salaha da pređe u katalonski klub

  • 3

Legendarni fudbaler Intera i Barselone, Samjuel Eto pozvao je napadača Liverpula, Mohameda Salaha da napusti Enfild i priključi se katalonskom klubu.

Kako prenose britanski mediji, Eto je egipatskog golgetera pozvao da dođe u Barselonu ako želi da postane jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Napadač koji je donosio titule i Interu i Barseloni veruje da je Mo jedan od najboljih trenutno fudbalera na svetu, ali da to priznanje zvanično neće dobiti sve dok ne dođe u Barselonu.

FK Barselona, FK Real Madrid, Samjuel Eto

Foto: Guliver/Jasper Juinen/Getty Images

Salah je ove sezone sa Liverpulom osvojio trofej u Ligi šampiona, ali mu je izmakla titula u Premijer ligi. Salah je odigrao 52 utakmice za "crvene" u svim takmičenjima, postigao je 27 golova i zabeležio 13 asistencija.

U karijeri igrao je za Bazel, Čelsi, Fiorentinu i Romu, odakle je leta 2017. godine stigao u Liverpul za 42 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El paso

    24. jun 2019 | 16:15

    Teska glupost! Sto bi morao da predje u Barselonu da bi bio najbolji? Prvo, Spanska liga je slabija od Engleske( da ne pominjem koliko je dosadnija). Drugo, Liverpul je vec prvak Evrope znaci najbolji trenutno. Trece, pored Mesija to sigurno nece biti on gusi svakog igraca koji zeli da iskoci iz njegove senke. Poslednji primer Kutinjo.

  • Crnogorac

    24. jun 2019 | 20:13

    Liverpul je veći klub od Uefalone, zašto bi prelazio...a i bolji su tim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA