≫ 

Fudbaleri Partizana u bananu pevali Đanija i Baju, zbog Tozovca i Ljube je grmela cela sala (VIDEO)

Nekoliko novajlija FK Partizan koji su se priključili pripremama prvog tima na Zlatiboru morali su osim fudbalskih da uvežbaju i svoje pevačke kvalitete.

  • 12

Tokom klupske večere fudbalera Partizana na zlatiborskim pripremama, pevali su se narodnjaci, a svako je imao nekog svog favorita, od onih starijih do ovih novokomponovanih.

Kragujevčanin Ivan Milosavljević podigao je atmosferu kada je u bananu umesto mirofona zapevao "Jesen u mom sokaku", a ubrzo je pesma Predraga Živkovića Tozovca krenula da grmi salom jer su se priključili i oni iskusniji i sa dužim stažom u klubu.

 
 
 
View this post on Instagram
Muzički intermezzo za novajlije.A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Miljan Momčilović, Lazar Pavlović, Slobodan Stanojlović i Nikola Lakčević su se predstavljali predstavljali pesmama Radiše Trajkovića Đanija i Sanje Đorđević, dok je Podgoričanin Igor Vujačić zapevao "Ti ne ličiš ni na jednu" od Ljube Aličića.

Svoj "test" su prošli i Periša Pešukić i Dominik Dinga koji je otpevao Nedeljka Bajića Baju. Njihovi saigrači su popadali od smeha tokom Momčilovićevog nastupa, a "inicijaciju" svojih novih igrača je pratio trener Savo Milošević koji je nedavno i sam pevao na Partizanovoj proslavi Kupa.

VIDEO - Savo Milošević peva na Partizanovoj proslavi Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA