≫ 

BOMBA! Nejmar dogovorio prelazak u Barsu, pristao na ozbiljno smanjenje plate!

Brazilac se vraća na Kamp Nou

  • 1

Povratak Nejmara u Barselonu sve je bliži, a kako prenosi španski Sport, Brazilac je dogovorio sve detalje transfera sa Kataloncima i usmeno je dogovorio novu petogodišnju saradnju.

Kako prenose Španci, predsednik Barse Josep Maria Bertomeu je Nejmaru predočio uslove, a ponuda je istog momenta prihvaćena sa njegove strane.

Nejmar je pristao na ozbiljno smanjenje plate u odnosu na cifru koju je imao u PSŽ-u, gde je primao 36.8 miliona po sezoni. U Barseloni će posle povratka na Kamp Nou imati 24 miliona evra, što samo pokazuje kolika je bila njegova želja da se vrati u svoj nekadašnji klub.

Nejmar je nedavno predočio predsedniku PSŽ-a da želi da napusti klub, a sada je sklopio i dogovor sa Barselonom o povratku na Kamp Nou.

Ostaje samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja. Prva ponuda Barse glasila je 100 miliona evra + Kutinjo! Na potezu jer PSŽ.

Podsetimo, Nejmar je iz Barse prešao u PSŽ na leto 2017. godine u transferu vrednom 222 miliona evra, što je i danas rekord.

VIDEO: Marin otkrio da je video strah u očima igrača PSŽ-a u tunelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dodji mi dodji

    25. jun 2019 | 17:02

    Dodji u Real ako hoces da osvojis ligu sampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA