Partizanov prvi test protiv Budućnost: Rikardo ne igra zbog transfera u Al Šaržu

Napadač je bio u kombinaciji za sastav, ali je radi predostrožnosti odlučeno da se ipak ne rizikuje sa njim na mečevima

  • 4
Rikardo Gomeš Foto: Marko Jovanovic

Fudbaleri Partizana danas od 18 časova igraju prvu kontrolnu utakmicu u uvodnoj fazi priprema, a protivnik im je podgorička Budućnost. Crno-beli i Podgoričani će odmeriti snage na stadionu Slobode u Užicu, ali je stručni štab kluba iz Humske odlučio da poštedi napora najboljeg strelca ekipe u prošloj sezoni - Rikarda Gomeša.

Razlog je gotovo ugovoreni transfer fudbalera sa Al Šaržom iz Dubaija, od koga Rikarda deli samo konačni dogovor dva kluba, jer je on svoje lične uslove već utanačio. Otuda ni stručni štab Partizana, na čelu sa Savom Miloševićem, niti bilo ko iz Humske ne želi da rizikuje eventualnu povredu Rikarda i propast transfera od koga ponajviše zavise i egzistencija kluba i dalji koraci u prelaznom roku. Jer, Partizan namerava da uloži deo pomenutog novca od transfera napadača i u plaćanje obeštećenja, pozajmica i plata za pojačanja (Umar Sadik, Kavaljaro, Matić...).

Zato će Rikardo radi predostrožnosti preskočiti duel sa Podgoričanima, a priliku će dobiti svi ostali igrači crno-belih.Partizan

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marlon

    25. jun 2019 | 14:09

    Jel prenosi ko utakmicu, možda TV Partizan.....?

  • Q

    25. jun 2019 | 15:18

    Jel igraju Suma i Musa? Hahahaha... Navijac sam Partizana od kako znam za sebe ali ovo je bruka ko nam je u ekipi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA