≫ 

Zvanično: Lutovac zadužio Partizanov dres! (FOTO)

Mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa crno-belima

  • 8

Aleksandar Lutovac od utorka je i zvanično novi fudbaler Partizana, pošto je potpisao ugovor sa crno-belima i zadužio dres sa brojem 97.

Bivši igrač Rada je posle povratka sa Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine stigao u Humsku, gde je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i uskoro će biti na raspolaganju treneru Savi Miloševiću na pripremama.

Lutovac igra na poziciji desnog krila, prošao je gotovo sve reprezentativne selekcije naše zemlje i, bez obzira što je mlad, već je stekao zavidno iskustvo u domaćem takmičenju. U Humskoj ga vide kao jedno od rešenja u rotaciji, u ofanzivnom delu tima, jer nameravaju da pomenutu poziciju pojačaju i stranim igračem.

Lutovac je nedavno podneo tužbu Arbitražnoj komisiji protiv Rada zbog neisplaćenih prinadležnosti u trajanju od nekoliko meseci. S obzirom na činjenicu da propisi dozvoljavaju klubovima kašnjenje zarada igračima do tri meseca, klub sa Banjice je izgubio pomenuti spor i vezista je dobio dozvolu da promeni sredinu i u Humsku je stigao bez obeštećenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA