Veterani Zvezde biraju novi grb: Najviše im se sviđa opcija sa velikim zvezdicama!

Aćimović i Dujković više vole opciju koja odudara od aktuelne, sa jednom izdignutom zvezdicom

  • 4

Veterani FK Crvena zvezda zadovoljni su zbog mogućnosti da glasaju za raspored zvezdica iznad novog grba, što će trajati 28, 29. i 30. juna.

- Pratimo sva dešavanja u klubu. Kao članovi Zvezde upućeni smo u sve aktivnosti pa tako i glasanje. Grb je simbol kluba i smatram da je zato važno da svi kojima je crveno-bela boja u srcu imaju priliku da učestvuju u izboru rešenja. Lično sam za treću opciju, odnosno velike zvezdice u ravni - rekao je nakadašnji golman Ratomir Dujković.

Na Dujkovićeve reči se nadovezao Jovan Aćimović.

- U svetu se pripadnost klubu oslikava kroz članstvo i smatram da tu filozofiju trebaju da usvoje i zvezdaši. Privilegije koje stiču su dodatni povod, a svakako da je glasanje za raspored zvezdica fenomenalna inicijativa. Favorit mi je, takođe treće rešenje - rekao je Aćimović.

Osim glasanja za raspored zvezdica, članovi kluba imaju i sledeće privilegije: pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.

- Učlanjenje i obnovu članstva je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno - navodi Zvezda.

VIDEO - Zvezda se priprema za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca BJ

    25. jun 2019 | 19:45

    Velike zvezdice, svašta, Je l' ima pismenih navijača i članova Zvezde i Partizana?

  • Miljan

    25. jun 2019 | 22:57

    Kakva farsa oko obične gluposti, trebali bi i predsedika konsultovati da čujemo i njegovo misljenje.

  • N

    25. jun 2019 | 22:07

    Vid im oslabio pa hoce velike zvezdice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA