Čudi me da se Ebesilio nije uklopio u Zvezdi: Marković veruje da Holanđanin može mnogo više (VIDEO)

Pre godinu dana bivši igrač Partizana je takođe bio rival crveno-belih na pripremama, i tada, i sada je pričao o "najvećem" pojačanju crveno-belih

  • 2

Apolon je i ove godine jedan do rivala Zvezde na pripremama, a prethodna sezona bila je, znamo, najbolja u novijoj istoriji crveno-belih, pa se novi susret sa kiparskim timom doživljava kao početak još jedne potencijalno lepe evropske priče.

Pre godinu dana u Vindišgarstenu bio je bivši igrač Partizana Saša Marković, i ponovo je tu, sa lepim željama za svoj klub, ali i za "večitog rivala" pred start takmičarske godine.

- Neka Zvezda uđe u Ligu šampiona, mi u Ligu evrope, i super svima - usaglasio je zajedničke želje Marković protiv Litvanaca, budući da Apolon čeka sudar sa Žalgirisom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Zvezdu, poznato je - Suduva.

Apolon je prethodne sezone posustao u šampionskoj trci, pa je trofej otišao Apoelu.

- Razlog je što, eto, možda nismo imali snage pred kraj prvenstva, to je to.

Upravo je iz Apoela Zvezdi pre godinu dana stigao Lorenco Ebesilio, u tom trneutku sa etiketom velikog pojačanja, ali stvari nisu išle najbolje po vezistu u dresu crveno-belih, što je iznenadilo Markovića.

Bivši igrač Partizana je pre godinu dana pričao sa srpskim novinarima o Ebesiliju.

- Čudi me da nije uspeo da se nametne, bio je najbolji u Apoelu. Čudi me stvarno, igrao je baš dobro, bio je nosilac igre, igrali su Ligu šampiona. Ne mogu da kažem da nije dobar igrač, možda se samo nije uklopio.

Partizan je, naravno, nezaobilazna tema u razgovoru sa Makovićem.

- Partizan pratim stalno, kad god mogu, nadam se da će da krenu malo bolje, da će se vratiti na stare staze. Gledao sam finale Kupa sa lica mesta, kao i ispraćaj Saše Ilića.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    26. jun 2019 | 07:08

    Ebesilio je UZ MARINA UBEDLJIVO NAJJACI IGRAC ZVEZDE !!! Svako ko se IOLE razume u fudbal zna da je tako !!! To se jasno videlo u Liverpulu kada su nam izasli visoko u presing,svi su panicili i gresili a brat je LAGANO RESAVAO te neznalice sto su samo PRVACI EVROPE kao da igra sa BSK Batajnicom !!! Sramota je sta mu rade !!! Lorenco OSTANI !!!

  • Milan

    26. jun 2019 | 09:11

    Voleo bi vise nego ista da gresim almialim da smo ove sezone katastrofa.doslo je do zasicenje i igraca i trenera.ne dekuje da ima hemije.imamo suvise defanzivnih igraca,samo jednog pravog pleja Marina,nemamo spica,Boaci to nije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA