≫ 

Mitar Mrkela dobio pojačanje: Aleksandar Luković na novoj funkciji u Zvezdi!

Biće posla za Lukovića u narednom periodu

  • 5

Nakon igračke karijere, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković, postao je pomoćnik sportskog direktora Mitra Mrkele.

Lukovićeva zaduženja najviše će se ticati razvojnog tima Grafičara. Bivši kapiten je već počeo sa radom na novoj funkciji, a ugovor je formalno potpisan.

Luković je kao igrač sa Crvenom zvezdom osvojio dve šampionske titule — 2006. i 2016. godine, kao i dva Kupa — 2002. i 2006. godine.

Do sada je pomagao u skautiranju fudbalera u kojima Crvena zvezda vidi budućnost, a sada je dobio i mesto pomoćnika sportskog direktora.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da smatra da je Luković pravi čovek za posao njegovog pomoćnika.

- Uvek znači pomoć nekoga ko dobro razume suštinu Crvene zvezde. Luković je proveo mnogo godina u Zvezdi kao igrač, a prethodnih nekoliko meseci i kao skaut kluba. Njegov novi posao u klubu jeste da bude moj pomoćnik zadužen za ekipu Grafičara. Obim posla je veliki tako da ono što ja radim u prvom timu on će raditi u Zvezdi B. Imam iskustvo rada u Crvenoj zvezdi, OFK Beogradu i u reprezentativnim selekcijama tako da verujem da ću mu nekim savetima sigurno pomoći – rekao je Mrkela.

VIDEO - Saša Marković u čudu kako Ebesilio nije standardan u Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • latina

    25. jun 2019 | 22:17

    Bacanje para,izmišljena funkcija,a dug sve veći,pored tolikih “silnih “uspeha.od PSŽ i Liverpula 15 komada

  • Mili

    25. jun 2019 | 22:13

    Pocetak kraja C zvezde ... i A i B tima

  • zvezdas

    25. jun 2019 | 22:35

    Bas ste se pojačali,osvajamo titulu u penal ligi Srbije,a u Evropi će na nama,kad prodjemo slabu Sudovu,ponovo da popravljaju gol razliku.Zivi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA