≫ 

Ozbiljno je: Bufon se vraća u Juve, da opet bude "broj jedan" među stativama

Italijanski mediji pustili informaciju "u etar", agent slavnog golmana potvrdio da "postoji ideja povratka u Juventus"

  • 2

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon (41) pred senzacionalnim je povratkom u Juventus, prenose italijanski mediji. I to ponovo u ulozi golmana, a ne direktora kako se ranije spekulisalo, po završetku sezone i njegovog odlaska iz Pari Sen Žermena.

Ukoliko bi se najave obistinile, bio bi to Bufonov veliki povratak na mesto uspeha posle samo godinu dana od emotivnog oproštaja sa "bjankonerima" bez kojih Điđi, očigledno, ne može da izdrži.

"Sky Sports Italia" je objavio vest o tome da je Bufon u poodmaklim pregovorima sa čelnicima "Stare Dame", a njegov agent je delimično i potvrdio te navode:

- Za sada, to je samo ideja - rekao je Bufonov agent Silvano Martina za "Sportitalia".

Imajući u vidu obostranu veliku privlačnost, sva je prilika da ćemo uskoro ponovo videti Bufona u crno-belom među stativama, mada će imati ozbiljan izazov da potisne trenutni "broj jedan" Ščensog sa gola.

Prema navodima medija, ideja je da Bufon odradi sezonu kao igrač, a onda se preseli u neku od direktorskih fotelja, a sve je to poteklo direktno od predsednika Anjelija koji, navodi se i to, nudi legendi kluba platu od četiri miliona evra.

Bufon je, podsećamo, proveo 17 sezona u Juventusu.

VIDEO: Kako je Bufon oduševio Borjana i hit reakcija golmana Zvezde na pitanje o Vujadinu Saviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA