≫ 

ŠOK U KINI: Pavkovu propao transfer, vraća se u Zvezdu!

Napadač Zvezde bio neprijatno iznenađen po dolasku u klub

  • 80

Delovalo je da je sve u redu sa transferom Milana Pavkova u Kinu, u klub Điangsu. Ponuda za obeštećenje je prihvaćena od Zvezde, a on je prihvatio drugu ponudu za platu. Ali, po dolasku u Kinu usledio je šok.

Naime, Pavkov je odbio prvu ponudu, ali su Kinezi izašli sa drugom koju je prihvatio. Kinezi su, ipak, izašli u susret Pavkovu za veću platu, čime je transfer uokviren stavkom koja je bila jedini "kamen spoticanaja"

Međutim, kada je otišao da potpiše ugovor shvatio je da su mu Kinezi dali zapravo slabiju ponudu. Plata koju su mu obećali u drugoj ponudi nije bila fiksa, već kroz klauzule i bonuse, što on nije hteo da prihvati i odlučio je da se vrati u Zvezdu.

Telegraf nezvanično saznaje da je Pavkov  tražio 2 miliona evra od kinsekog kluba, što bilo previše za njih.

VIDEO: Ovo je drugi gol Pavkova protiv LIverpula

(D. U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    26. jun 2019 | 23:11

    Hahahahahahaha, kad su ga vidjeli pomislili došao Rodni iz Mućki pa ga vratili 😄😄😄 kakav Pavkov i Kina, njemu je Jelen Super liga plafon.

  • Joco

    26. jun 2019 | 23:21

    Ma da, dao je 2 gola Liverpulu i sad treba od toga da zivi citavu karijeru, koliko je nasih igrača iz Srbije dalo velikanima golova pa se ne spominje, traktorista iz Bečeja, realno prosječan napadač.

  • Nesa CZ

    26. jun 2019 | 23:32

    Ovi grobari samo Zvezdu prate...neka,neka, ima i koga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA