≫ 

Zvezda ima 5 zvezda, Partizanu je svako legenda: Prva prozivka Vuletića koja će se svideti Delijama!

Zanimljiva izjava Vuletića povodom tretmana legendi

  • 38

Potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić, bio je gost Balkan Info, a posebno zanimljivu opasku imao je na račun tretiranja važnih igrača u crno-belom taboru.

Vuletić je napravio paralelu sa Crvenom zvezdom, večitim rivalom, gde se dotakao vrednovanja igrača kao legendi.

Ogorčeno je delovao Vuletić, smatrajući da je u rivalskom taboru napravljena jasna distanca između legendi i igrača koji su bili zaslužni, manje ili više.

Potpredsednik Partizana je onda izneo opservaciju da se u Humskoj mnogo lakše dodeljuje status legende igračima.

- Nama u Partizanu su svi legende, ne možemo da se odbranimo od legendi. Zvezda ima pet  Zvezdinih zvezda, ovu šestu, da li priznaju ili ne, sve je to u redu, ali Partizan ima preko 50 legendi. Mediji, kako ko je nešto prošao malo više pored stadiona Partizana, on je legenda - rekao je Vuletić, usput spomenuvši i Milivoja Ćirkovića, strelca kultnog gola protiv Njukasla iz 2003.

- Legenda je čovek koji je šutnuo penal za Ligu šampiona, legenda je neko ko je odigrao neku listu mečeva, legendarni igrač Smileski... Kaže popularni Smile. On kritikuje u vreme rata, pitam starije, Ćurkovića, koji je veliko ime Partizana, ako je iko legenda, on je. Ja ga pitam, molim, recite mi, znate li Smileskog. Nikad čuo. Pitam Žarka Zečevića, nikad čuo!

Taj deo možete videti od 47. minuta i 30. sekunde snimka.

VIDEO: Autobus FK Kluž oblepljen nalepnicama Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legend

    27. jun 2019 | 09:31

    Legendo, tebi ćemo mi cigani bistu da podignemo! Želim ti da do penzije vodiš klub! Ti si zasenio i najveću legendu partizana! Mišu Tumbasa!

  • Ccc...

    27. jun 2019 | 08:16

    Vas iz uprave partizana ne može ništa da postidi! Posle još jedne u nizu katastrofalnih sezona,muvanja u u klubu,spletkarenja,vi i dalje držite glavu gore! To govori da ste ljudi bez obraza i samopoštovanja! I bolje bi bilo da počnete sa rešavanjem svojih problema,nego što gledate u komšijsko dvorište... Sram vas bilo,lopuže!!!!!!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. jun 2019 | 08:31

    Неком легенде Шеки, Пикси, Џаја...а неком вокри и шаља...нисмо исти.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA