≫ 

Partizanov štoper odbio Olimpijakos: Grci moraju da više plate, ako žele Svetozara Markovića!

Defanzivca nisu zadovoljili finansijski uslovi koje su Grci ponudili na godišnjem nivou i zahvalio se na ponudi, bar za sada

  • 2

Ukoliko budu želeli da privole Svetozara Markovića u svoje redove, čelnici Olimpijakosa će odmorati da zavuku ruku dublje u džep, jer od posla u suprotnom neće biti ništa. Mladi fudbaler je, saznaje Telegraf, nezadovoljan finansijskim uslovima koje mu je grčki velikan stavio na sto – odbio ponudu i posao u tapka u mestu Bar za sada.

Olimpijakos je još početkom juna poslao ponudu u Partizan, u želji da angažuje Markovića, o čemu je naš portal i pisao, ali u tom momentu ni klubu iz Humske se nije svideo finansijski deo priče, tačnije visina obeštećenja.

Partizan je potraživao bar 2.500.000 evra, Olimpijakos je nudio skoro duplo manje i priča je krenula ka ćorsokaku, ali su posle izvesnog vremena Grci “podebljali” cifru i dva kluba su ponovo ušla se u pregovore.

Svetozar Marković Foto: Marko Jovanović

Kada se došlo skoro do tačke dogovora na liniji Beograd - Atina, preostalo je “samo” da i Marković utanači svoje finansijske uslove na godišnjem nivou, ali su čelnici grčkog velikana ponovo pokušali da uštede i to tako što će da “zakinu” fudbalera.

Marković je glatko odbio ono što je Olimpijakos isprva ponudio, svestan činjenice da je prelazni rok tek počeo i da nema potrebe da žuri. Na taj način je “prebacio lopticu” ka Grcima, koji su sada na potezu i moraće dublje da zavuku ruku u džep ako uopšte misle da angažuju defanzivca Partizana.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA