Salah na udaru navijača zbog podrške seksualnom napasniku iz reprezentacije (FOTO)

Posle izbacivanja iz tima Amr Varde, Salah "tvitom" tražio da ga "ne šalju na giljotinu", ali su njegove reči izazvale kontra efektat u javnosti

  • 1

Prva zvezda egipatskog fudbala Mo Salah našao se na udaru navijača jer je pružio podršku saigraču iz reprezentacije pošto je ovaj izbačen iz tima zbog optužbi za navodno seksualno uznemiravanje. 

Amr Varda je proteran iz kampa reprezentacije nakon što su na društvenim mrežama "isplivale" preteće poruke koje je slao dvema devojkama, jer su ga ove, navodno, odbile.

- On nije normalan, on je seksualni predator. Najgora stvar koju sam napravila je što sam se sređivala za Amra Vardu. Mesecima me je zlostavljao i pretio mi. Morala sam da se pretvaram da mi se sviđa jer, kad nisam, razljutio bi se i postao nasilan -  objavila je jedna od devojaka uz nekoliko detalja prepiske sa fudbalerom PAOK-a.

- Rekla sam mu: To što si poznat, ne znači da želim da vidim tvoj polni organ.

Varda je ubrzo sklonjen iz nacionalnog tima, a onda je "ulje na vatru" čitavom slučaju dolio Salah objavama na tviteru u kojima poziva da nikoga ne bi trebalo "slati na giljotinu, što je najlakše".

- Žene bi trebalo da se tretiraju sa najvećim poštovanjem. "Ne" znači "ne". Te stvari moraju ostati svete. Takođe verujem da mnogi koji greše mogu postati bolji i ne bi ih trebalo odmah slati na giljotinu, što je uvek najlakše - napisao je Salah, i mada nije imenom pomenuo Vardu, svima je bilo jasno na koga misli.

Zbog Salahovog tvita reagovali su navijači, mnogi od njih revoltirani zbog toga što je idol Egipta stao u odbranu napasnika.

- Zaista tako misliš Mo? Ti si idol i primer za sve nas, za decu, mlade ljude, i da opravdavaš jedan tako odvratan akt kao što je seksualno uznemiravanje, je apsolutno sramotno! - napisao je jedan gnevni tviteraš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA