Tri opcije i tri dana: Zvezdaši glasaju za novi grb kluba (FOTO)

Trideseta titula nametnula je novo stilsko rešenje crveno-belima

  • 4

Tri dana na raspolaganju imaju članovi Crvene zvezde da izaberu kako će izgledati novi grb kluba iz Ljutice Bogdana.

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači biraju između varijanti A, B i C i sve tri se stilski razlikuju u detaljima. Opcija "A" ima tri zvezdice raspoređene u horiznotalnoj liniji iznad grba i sitnije su.

Opcija "C" je veoma slična samo što su zvezdice krupnije i zauzimaju čitavu širinu gornje strane grba. U trećoj varijanti, koja se bira pod "B", dve zvezdice s kraja su u liniji, dok je srednja malo iznad, pa su raspoređene u luku.

Iz kluba javljaju da glasaju samo registrovani članovi i da to mogu da urade putem aplikacije. Da podsetimo, Zvezda je ove sezone osvojila 29. titulu prvaka države, ali pošto joj je FSS priznao i titulu iz 1946. godine, crveno-beli od naredne sezone na svoj grb prišivaju i treću zvezdicu.

Glasanje putem zvanične Zvezdine aplikacije za mobilne telefone traje do 30. juna u ponoć. Crveno-beli su nedavno podsetili i kako je njihov grb izgledao kroz istoriju što možete videti na ilustraciji ispod.

Foto: FK Crvena zvezda

VIDEO - Zvezdin spas u 90. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA