≫ 

Brazil u polufinalu Kopa Amerika posle penal drame sa Paragvajem (VIDEO)

Alison je odbranio jedan penal, a jedan je igrač Paragvaja poslao pored gola i to je bilo dovoljno za slavlje Karioka

  • 0
Kopa Amerika, Fudbalska reprezentacija Brazila, Fudbalska reprezentacija Paragvaja

Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Brazila plasirala se u polufinale Kopa Amerika, pošto je savladala Paragvaj posle boljeg izvođenja penala u četvrtfinalu. U regularnom delu utakmice bilo je 0:0, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Brazilci su imali dominaciju tokom čitavog meča, razlika u posedu lopte je bila ogromna, ali nikako nisu uspevali da zatresu mrežu. Ređale su se prilike pred golom Paragvaja, ali je mreža ostala netaknuta do penala.

Junak je na kraju bio golman Alison, koji je u penal seriji odbranio udarac Gustava Gomeza u 1. seriji.

Brazilci su mogli i ranije da dođu do pobede, ali je Firmino u 4. seriji promašio penal i vratio Paragvaj u igru. Međutim, u poslednjoj seriji je Derlis Gonzalez poslao loptu pored stative, nakon čega je usledio gol Gabrijela Žezusa, koji je Brazilce odveo u polufinale.

Brazilci sada čekaju boljeg iz duela Argentina - Venecuela, koji je na programu u petak od 21.00.

Muči se Argentina na Kopa Amerika, ali je došla do četvrtfinala, i ako savlada Venecuelu, zakazaće polufinalni spektakl s domaćinom Brazilom. Večeras od 21.00 kvota na Mesija i drugove je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecuela - Argentina.

Kolumbija je ostavila možda i najbolji utisak u dosadašnjem toku Kopa Amerika, a da bi potvrdila da je ozbiljan kandidat za titulu, večeras od 01.00 moraće da pobedi aktuelnog šampiona Čile u četvrtfinalu. Kvota na Kafeterose je 2,25, a na Čileance 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Čile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA