≫ 

Nani pokazao brutalne mišiće na kojima bi mu i Ronaldo pozavideo: Portugalac puca od snage! (FOTO)

Vezista Orlando Sitija izgleda bolje nego ikada

  • 2

Iz ranijih godina u Mančester junajtedu ili Sportingu Luisa Nanija se sećamo kao nešto manje "izrezanog" igrača koji je kada krene u dribling mnogo polagao u svoju brzinu i eksplozivnost.

U poznijem delu svoje karijere 32-godišnji Nani je odlučio da nabaci još mišića, što su na društvenim mrežama pozitivnim komentarima ispratili i njegovi nekadašnji saigrači i prijatelji.

- Isprobavam svoje bodibilding pokrete - napisao je Nani uz svoju fotku na kojoj nema majicu i vidi se da puca od snage.

 
 
 
View this post on Instagram
Trying my #bodybuilding moves 🏋🏾 🔝 💪🏾 #mondaymotivationA post shared by Luís Nani (@luisnani) on

Na to mu je Bruno Alveš rekao "jak si brate", Felipe Anderson je ostavio smajli vatre, a ovaj "novi" Nani pokazuje da njegov režim ishrane i treninga daje rezultate na kojima bi mu čestitao i Kristijano Ronaldo.

Nekadašnji vezista Mančester junajteda je ove godine otišao u MLS ligu gde igra za Orlando, a na 13 utakmica je već dao osam golova.

VIDEO - Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

Kolumbija je ostavila možda i najbolji utisak u dosadašnjem toku Kopa Amerika, a da bi potvrdila da je ozbiljan kandidat za titulu, večeras od 01.00 moraće da pobedi aktuelnog šampiona Čile u četvrtfinalu. Kvota na Kafeterose je 2,25, a na Čileance 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Čile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA