Neka uđe kad bude trebalo! Milojević zadovoljan uprkos minimalnom porazu od Zenita (VIDEO)

Najbolja utakmica Zvezde na pripremama nije krunisana pobedom, ali to nije obeshrabrilo stručni štab srpskog šampiona

  • 14

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da se njegovoj ekipi u porazu od Zenita (0:1) pomalo vratila i karma, jer je Zvezda na nekim ranijim pripremama davala gol iz jedne ili dve šanse i pobeđivala.

Crveno-beli su u četvrtoj proveri u Austriji izgubili golom Azmuna iz 38. minuta.

- Ne bih da pričam o rezultatu, mislim da je bila dobra utakmica sa dobrim protivnikom. Jeste malo teže vreme bilo, ali mislim da smo odigrali dobro i tvrdo. Lično sam hteo da vidim jednu ovakvu utakmicu jer ovakve daju pravu sliku. Otprilike, šta je ono što hoćemo da postignemo. Zadovoljan sam učinjenim, ali ima onoga što treba da popravimo - rekao je posle utakmice Milojević.

Problem su u mečevima sa Apolonom i Klužom bili prekidi i trener Zvezde kaže da je na njima bio akcenat prethodnih dana.

- Radili smo na prekidima i mislim da je to funkcionisalo mnogo bolje protiv jedne ekipe koja je inače jaka na prekidima. Hteo sam da vidim pojedine igrače na pojedinim pozicijama i zadovoljan sam - kaže trener.

Zvezda je imala više šansi da postigne gol, ali se svaki put istakao golman Zenita Lunjev koji je odlično branio i sačuvao pobedu uprkos veoma dobroj igri crveno-belih.

- Ponekad imate i protivnika koji vas motiviše i u svakom slučaju u velikom smo zamoru, ali treba nam ovakav pristup i treba zadržati ovaj nivo koncentracije i trčanja tokom utakmica. To je bilo ok, ali mislim da što se tiče tih parametara nismo ništa manje radili ni u prethodnim utakmicama - tvrdi strateg beogradskog tima.

Mirko Ivanić je bio konstantna pretnja na protivničkoj polovini terena i redovno se izmicao među linijama odbrane ruske ekipe. Milojević ne voli da ističe pojedince, ali je priznao da se Ivaniću dobro "namestila" utakmica.

To nije mnogo značilo na kraju jer Zenit i njemu slični timovi kažnjavaju svaku grešku svojih protivnika.

- Iskreno, ja sam i u šali rekao. Mi smo ovih godina na pripremama iz prve neke polušanse davali golove pa posle pobeđivali.. Nije primarno, ako ne treba da uđe sad, ne mora ni da uđe, neka uđe kad treba. Videli ste, jedna greška. Doduše imali smo i jednu Popovu odbranu gde je imao igrača ispred sebe. Ali to su stvari neke dekoncentracije. Drago mi je da protivnik ne pravi lako šanse. Nadam se da će golovi nama da dođu onda kada bude trebalo - objasnio je Milojević.

VIDEO - Crvena zvezda poražena od Zenita

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sistem

    29. jun 2019 | 22:30

    Nikome gola necemo dati, jer kad prodate najboljeg napadaca sta da ocekujes. Pavkov je velika Terziceva greska sto ga se tako lako odrekao. On je bio sposoban da iz jedne ili dve sanse postize golove... Sad nemamo gol igraca.

  • zvezdaš

    29. jun 2019 | 21:24

    Kako da pobedimo kad nije nas sudija,a inače smo bolji.Bice i pobeda samo da naša liga počne,a vala i penala.

  • 🐒zvezda🐒

    29. jun 2019 | 20:25

    Je li bio penal za zvezdu...u Srbiji za dve gidine 357 penala 😂🤣😂🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA