≫ 

Partizan igra drugi kontrolni meč: Milošević poveo 24 igrača na meč sa Zvijezdom

Biće prostora da se provere sve raspoložive snage

  • 12

Dva dana pred polazak na drugu fazu priprema u mariborsko Pohorje, Partizan će odigrati i drugi kontrolni meč, čime će biti stavljena tačka na prvu fazu rada osvajača Kupa Srbije. Ovoga puta protivnik crno-belima je član Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipa Zvijezde, a utakmica se igra u Ugljeviku od 18 časova.

Trener crno-belih Savo Milošević je odabrao 24 fudbalera na koje će računa za pomenuti kontrolni duel, a na spisku nema Rikarda Gomeša, koji još uvek čeka finalizaciju transfera u Al Šaržu i u Humskoj ne žele da rizikuju eventualnu povredu, kao ni i prvog golmana Vladimira Stojkovića, koji se nešto kasnije priključio ekipi u prvoj fazi rada i polako ulazi u ritam.

Takođe, u odnosu na prvi deo priprema, nema ni mladog čuvara mreže Aleksandra Popovića, koji će najverovatnije biti prosleđen na pozajmicu kao ni Sejdube Sume koji rešava administrativne probleme pred put na drugi deo priprema u Sloveniju.

Na spisku igrača koji danas konkurišu za utakmicu nalaze se: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Periša Pešukić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Strahinja Jovanović, Ognjen Ožegović, Ivan Milosavljević, Aleksandar Šćekić, Miljan Momčilović, Aleksandar Lutovac, Filip Stevanović, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek i Slobodan Stanojlović.

Zbog tehničkih razloga utakmica Zvijezde i Partizana neće biti prenošena na TV Partizan.

(Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    30. jun 2019 | 11:59

    sa srecom partizane

  • 🤩

    30. jun 2019 | 11:49

    🐵 se primio misli da igra protiv crvene zvezde pa poveo toliko igrača.

  • Kursumlija

    30. jun 2019 | 12:31

    Nalozice se,pomislice da igraju protiv prave Zvezde🤣🤣🤣🤣🤣A Gde je Z.Pantic da motivise malo protivnika 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA