Manolas zvanično u Napulju, Napoli gradi jaku odbranu za Ligu šampiona

Dosadašnji fudbaler Rome, defanzivac Kostas Manolas pojačao je Napoli

  • 0

Grčki igrač je iz Rome otišao u Napulj za 34 miliona evra i još dva miliona da bi se aktivirala otkupna klauzula. Manolas, koji je prošle godine golom srušio Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona tako će posle pet godina provedenih u Rimu promeniti sredinu.

Dvadeset osmogodišnji igrač je završio s papirologijom, čekaju ga medicinski pregledi sledeće nedelje, a prema pisanju italijanskih medija dobiće petogodišnji ugovor vredan 3,5 miliona evra godišnje bez bonusa, odnosno 4,5 miliona "u fulu".

Manolas je morao da pređe u nedelju popodne jer je Roma morala da zavede njegovu kupovinu u okviru finansijske 2018/2019 godine. Pre Rome je bio povezivan sa Juventusom, Milanom i Arsenalom, ali će umesto toga sa Kalidom Kulibalijem probati da učvrsti odbranu Napolija u pohodu ka Ligi šampiona.

Na mestu u odbrani će zameniti Raula Albiola koji odlazi u Viljareal.  Vučica je od svog dosadašnjeg igrača zaradila više od 20 miliona evra jer ga je 2014. godine od Olimpijakosa kupila za 15 miliona evra. Od tada je odigrao 206 utakmica za klub i dao je osam golova.

Najpoznatiji je svakako onaj protiv Barselone za pobedu Rome 3:0 u revanšu četvrtfinala LŠ u sezoni 2017/2018.

VIDEO - Delije aplaudirale Banetu Ivanoviću, on naterao fudbalere Zenita da im otpozdrave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA