≫ 

Leonardo Bonući ponovo pravi senzacionalni transfer: Posle 14 godina napušta Italiju

Leonardo ponovo želi Juventusovog štopera

  • 0

Velika bomba je bila 2017. kada je legenda Juventusa i jedan od simbola dinamitne odbrane Leonardo Bonući rešio da iz Juventusa pređe u Milan, rivala ali i slabiji klub. Glavni protagonista tom fudbalskom transferu bio je sportski direktor Leonardo. Dve godine kasnije Brazilac je u PSŽ-u i ponovo želi italijanskog štopera u svojoj ekipi.

Prvo je svet bio šokiran Bunućijevim odlaskom, onda je sledeće godine bio još šokiraniji njegovim pokajanjem i povratkom, a sada je na dobrom putu, da napravi trilogiju šokova. Treću godinu zaredom stameni štoper je pred novim senzacionalnim transferom.

Kako prenosi gazeta delo Sport, Leonardo je stupio u kontakt sa Bonućijevim agentom i dobio je pozitivne signale za ovaj transfer.

Leonardo, PSZ Foto: Profimedia/AFP

Dolaskom Matjasa De Lihta Bonući će izgubiti mesto u timu, jer je jedno mesto rezervisano za Đorđa Kelinija. Kako je Mauricio Sari veiki poštovalac igre Danijela Ruganija, ne bi trebalo začuditi da i on uzme minute iskusnom štoperu.

Sa druge strane Parizu ga čekaju raširenih ruku da ga upare sa Tijagom Silvom. Kako Markizio sve češće igra na poziciji zadnjeg veznog, mesto štopera kod Parižana je upražnjeno.

Takođe, Juventus je već kaparisao supertalentovanog štopera Đenove Kristijana Romera za 20 miliona evra i Meriha Demirala iz Sasuola za 15 miliona evra.

Sam Bonući će sigurno dobiti bolji ugovor u PSŽ-u nego što sad ima u Juventusu gde godišnje zarađuje 5,5 miliona evra po sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA