≫ 

Tumbaković vraća Milivojevića i Nastasića: Ne odričem se najboljih igrača, biće mnogo razgovora!

Novi selektor je predstavljen u Beogradu i treba videti jesu li zakopane neke ratne sekire

  • 3

Doskorašnji selektor Mladen Krstajić ih je imao sa više igrača, a prvi među njima bio je Luka Milivojević, koji nakon Svetskog prvenstva u Rusiji nije hteo da igra za reprezentaciju dok je selektor Krstajić i dok ne dobije izvinjenje iz FSS.

Krstajić je otišao posle pobede nad Litvanijom, kao novi selektor je u utorak promovisan Ljubiša Tumbaković i on je nagovestio da nema luksuz da se odriče nekih od najboljih igrača.

- Imam svoje principe u radu i nikada se nisam odricao najboljih igrača. Vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena. Biće puno ragovora, gledanja, sigurno da ćemo pričati o igračima koje niste apostrofirali, ali koji imaju kvalitet, da dođu do izražaja.

Kolege bez kojih ne mogu su Aleksandar Janković i Belović. Ostalo ćemo videti, a moje veliko zadovoljstvo je da učinimo sve da nagovorimo Batu Mirkovića da bude deo mog stručnog štaba - rekao je Tumbaković.

Ljubisa Tumbakovic promocija Foto: Nikola Tomić

Da li ćete zvati Luku Milivojevića i Matiju Nastasića?

- Rekao sam da imam plan, nisu samo njih dvojica u toj priči, ima više igrača sa kojima moram da vodim razgovore. U toj grupi će biti i Milivojević i Nastasić, sigurno niko neće biti zakinut, ja razmišljam o njima kao o našem bogatstvu, kakav će biti tok razgovora, njihova povratna informacija, ja to ne znam - istakao je Tumbaković, koji je ispričao i šta bi se desilo u slučaju da se Srbija susretne sa Kosovom u nekom takmičenju.

Da podsetimo, Tumbaković je nedavno ostao bez selektorskog angažmana na klupi Crne Gore upravo zbog toga što nije vodio svoj tim na utakmici Crne Gore protiv Kosova.

- A Kosovo, to je jedna priča koja je davno ispričana. To što se dešavalo nije sportsko, već je realno u našem životu. Ja sam uradio jedini potez za koji sam verovao da je ispravan. Ako je moguće da Srbija i Kosovo igraju utakmicu, to će reći neko na višoj instanci - rekao je Tumbaković.

VIDEO - Pižon, Đurovski i Tumbaković na komemoraciji Šabana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan233

    2. jul 2019 | 13:48

    Srbija nemoze igrat zvanicnu utakmicu protiv svoje pokrajine.KOSOVO JE SRBIJA

  • Djani

    2. jul 2019 | 14:09

    kokez ostavka sta vise cekas.

  • x-XpLoSiivE-x

    2. jul 2019 | 13:55

    Naslov izvucen iz konteksta, receno je da ce sa svima obavljati razgovore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA