≫ 

ZVANIČNO! Napadač potpisao za Zvezdu, završeno 4. pojačanje u prelaznom roku!

Portugalac je novi igrač šampiona Srbije

  • 1
Tomane, FK Tondela Foto: Profimedia

Portugalski fudbaler Tomane novi je fudbaler Crvene zvezde. Napadač je u toku dana prošao lekarske preglede i potpisao je ugovor sa Zvezdom.

On se obavezao na trogodišnju vernost crveno-belima, a mesečno će zarađivati 35.000 evra, uz bonuse za golove i plasman u Evropu.

Tomane je prethodne sezone igrao za Tondelu, sa kojom su se "razvukli" pregovori, jer su tražili obeštećenje od 2 miliona evra. Na kraju je Zvezda uspela da otkupi igrača za 800.000 evra i Tomane će u predstojećoj sezoni predvoditi napad Crvene zvezde.

Prošle godine je Tomane u šampionatu Portugalije dao 14 golova i imao šest asistencija. Krasi ga izuzetna snaga, brzina, osećaj za igru i proigravanje.

Tomane je Zvezdino četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku. Podsetimo, crveno-beli su do sada doveli štopera Radovana Pankova, golmana Nikolu Vasiljevića, vezistu Hozea Kanjasa, a na putu ka Beogradu je i levi bek Žander, kojim bi trebalo da bude zaključen prelazni rok kada su u pitanju pojačanja.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA