Mančester junajted ponudio trenerski posao Nemanji Vidiću!

Solskjerov B tim na pragu opasnog pojačanja

  • 8

Nemanja Vidić se već dugo priprema za trenerski posao, a mogao bi karijeru da počne u svom Mančester junajtedu!

Odavno Vidić ima status legende u ovom klubu, a sve detalje o ponudi otkrio je kum Nenad Lalatović, u razgovoru za banjalučku Eltu.

- Vidić živi u Milanu i trenutno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, još nije siguran. Dobio je već ponudu da vodi Mančester junajted B, ja sam mu rekao: 'Kume, to ti je idealna prilika ako želiš time da se baviš - da se vratiš u Englesku, preuzećeš 'sutra' i Mančester, imaš veliko ime i prezime. Najbolji si svetski defanzivac svih vremena i mislim da je to prava odluka za tebe... Ali, još nije odlučio. Ja navijam za to da bude trener Mančestera B, pa posle da preuzme prvi tim. Da ih vrati na staze na kojima Mančester junajted treba da bude - rekao je Lalatović.

Vidić je igračku karijeru završio 2016, a sada je na pragu novog početka, jer je Junajted prošle godine bio tek 10. u drugoj diviziji. Takođe, valja podsetiti da je i Ole Gunar Solsjker počeo sa U23 timom, vodio je mlade Đavole od 2008. do 2011.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Krstic

    3. jul 2019 | 10:31

    Los savet Lalatovica Prvo da bude trener A tima Srbije kao Krstajic da upropasti Mudijal posvadja se sa par igraca,upropasti kvalifikacije i nesto nauci pa onda u drugi tim Mancestera Zasto da krece od pocetka kad moze u FSS da krene od kraja.

  • M.Y.

    3. jul 2019 | 10:28

    G-DIN ČOVJEK.

  • Miki

    3. jul 2019 | 12:57

    Vidić i Subotić su bili dobri defanzivci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA