Junajted završava treće najskuplje pojačanje u istoriji kluba!

Predsednik Sportinga na razgovorima u Mančesteru

  • 1

Portugalski vezista Bruno Fernandeš, inače član Sportinga iz Lisabona, nalazi se na korak od prelska u Mančester junajted!

Tamošnji mediji prenose da je predsednik Lavova otputovao u Mančester i seo za sto sa čelnicima Đavola kako bi našli zajednički dogovor. Isplativ za obe strane.

A on glasi - 78 miliona evra, čime bi Fernandeš postao treće najskuplje pojačanje Junajteda. Odmah iza Pogbe i Lukakua koji su trenutno na izlaznim vratima Old Traforda.

- U pregovorima smo sa Junajtedom. To bi bila najisplativija stvar u istoriji kluba - rekao je Federiko Varandas, predsednik Sportinga.

Fernandeš je reprezentativac Portugalije i prošle sezone je na svom kontu imao 31 gol i 18 asistencija čime je bio najubojitiji vezista u Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    5. jul 2019 | 23:07

    Za ovog čovjeka ne treba zaliti pare! Jako dobar i svestran igrač! Rodjeni kreativac i čovjek koji bi mogao da se upise u knjigu legendi! Pravi potez Mancestera, jer će u ovom igraču za 1-2 godine imati najboljeg vezistu svijeta u timu! Samo da ne bude imao povreda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA